Şükrü Genç’in duruşması yarın devam edecek

Şükrü Genç’in duruşması yarın devam edecek
Yaklaşık 6 aydır tutuklu yargılanan Sarıyer eski Belediye Başkanı Şükrü Genç ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşma Çarşamba günü saat 9.30’a ertelendi.

Bir iftiracı örgüt üyesinin beyanından dolayı terör örgütü DHKP-C'ye finans sağladığı iddiasıyla 190 gündür tutuklu bulunan Sarıyer’in efsane Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Başkan Yardımcısı İsmail Erdem ikinci kez hakim karşısına çıktılar. 12 kişinin tutuklu, 13 kişinin ise tutuksuz yargılandığı Kazova Tekstil davasının ara duruşmasına Pazartesi ve Salı günü devam etti. 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma salonuna izleyiciler alınmadı. Mahkeme salonunda savunmasını yapan Şükrü Genç tahliyesini talep etti.

Kişi sayısının fazla olması nedeniyle duruşma yarın ( Çarşamba) saat 09.30’da devam edecek. Mahkeme başkanının tutuklu ve tutuksuz yargılamalarla ilgili kararının yarın açıklaması bekleniyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İl Başkanı Özgür Çelik ve çok sayıdaki Sarıyerli de destek için Çağlayan Adliyesi’ne geldi.

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT