Şükrü Genç temkinli davrandı

Şükrü Genç temkinli davrandı
26 Şubat’ta yapılan CHP tüzük kurultayına katılmak için Ankara’ya giden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kurultayın açılması için ilk etapta imza vermedi.

Kurultayın açılmasıyla ilgili yeterli imzanın olup olmadığının merak edildiği sıralarda CHP’ye yakınlığı ile bilinen www.gercekgundem.com internet sitesinde imza veren belediye başkanlarının isimleri yer aldı. Ancak o saatlerde kurultay salonunda olmasına rağmen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in adı bu haberde yoktu. Alınan bilgilere göre; Divan başkanının kurultayın açılması için 948 imzanın olduğunu ve yeterli imza sayısına ulaşıldığını açıklamasının ardından Şükrü Genç de giderek hazirun defterine imza attı. Ankara’da Rixos Oteli’nde kalan Şükrü Genç’in, muhaliflerin bulunduğu otele de gittiği kurultayın toplanamaması ihtimaline karşın temkinli davrandığı belirtildi.

Gerçek Gündem’in haberine göre, açılan hazirun defteri ile imzalar toplanırken, kurultayın açılması için CHP'li belediye başkanlarından şu isimler imzalarını attı.
İşte imza atan o isimler:
İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın,
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk,
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal,
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar
Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz

Bu haber toplam 1427 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT