SP'liler iftarda biraraya geldi

SP'liler iftarda biraraya geldi
Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında çok sayıdaki partili bir araya gelerek oruçlarını açtı.

Saadet Partililer iftarda bir araya geldi. Garipçe’deki Aydın Balık Restaurant’ta düzenlenen iftar programına Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç, milletvekili adayları, eski ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıdaki partili katıldı. Yoğun ilginin olduğu iftar programında İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç davetlilerle yakından ilgilendi. Dualar eşliğinde davetliler oruçlarını açarken, masalarda samimi sohbetler yapıldı.



Kılıç: İftar çadırları eğlence çadırlarına döndü
Kısa bir teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Gazi Kılıç, “Tüm misafirlerimize iftar yemeğimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Malumunuz Ramazan ayı da artık etkinlikler adı altında eğlenceye dönüştürülmeye başlandı. 1994’te Milli Görüş’lü belediyeler tarafından iftara yetişemeyen vatandaşlarımız iftarlarını yapsınlar diye hazırlanan iftar çadırları şimdi eğlence çadırlarına döndü. İnşallah tekrar Millli Görüş’lü belediyeler iş başına geldiğinde Ramazan ayının adabına uygun hizmetler üreteceğiz” dedi.

Afrika’daki kardeşlerimiz hep gündemimizdeydi
Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Şuan ülke gündeminde Afrika var. Bizim gündemimizde Afrika, Irak, Suriye her zaman vardı. Biz sene başında Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak Afrika için su kuyusu açma çalışmasını başlattık. İnşallah gerekli parayı topladığımızda suyumuzu orada açtırmış olacağız. Biz birileri gündeme getirdi diye Afrikalı insanları gündemimize almayız, bu bizim kulluk vazifemizdir. Her zaman onların dertleriyle dertlenmişizdir ve de dertlenmeye devam edeceğiz.

Başkan Kılıç’tan sonra söz alan İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya da kısa bir konuşma yaparak iftara katılanlara teşekkür etti.

Bu haber toplam 1308 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT