SP, İBB’yi tarafsızlığa davet etti

SP, İBB’yi tarafsızlığa davet etti
Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı pankartlarını toplayan İBB’yi tarafsız olmaya davet etti.

Saadet Partisi İlçe Başkanlığı’nın Prof. Dr. Necmettin Erbakan için organize ettiği ‘Ahde vefa Gecesi’nin duyurusu için asılan pankartların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından toplatılması tepki çekti. İlçe Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada İBB’yi kınayarak, tarafsız olmaya davet etti.

Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklama

Sarıyer Kamuoyuna
Saadet Partisi Sarıyer ilçe teşkilatımız olarak 20 Mayıs Cuma günü Dr.Fatih ERBAKAN'ın katılacağı Ahde vefa Gecesi düzenlemiş bulunmaktadır. Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak olan programın güzergâhında bayraklama çalışması 19 Mayıs’ı 20 Mayıs’a bağlayan gece 02.00 ye kadar yapılmıştır. Salon güzergâhının belli olması için Hacıosman’da da bayraklama çalışması yapılmıştır. Ancak asılan bayraklarımız 02.00 de ekiplerimiz ayrıldıktan sonra Büyükşehir belediyesine ait olan biri sepetli toplam 3 adet (plakaları bizde mevcut) olan araçlar tarafından kesilmiştir. Aynı ekip Ferahevler’den İstinye’ye inmiş oradan İstinye bayırından yoluna devam etmiştir. Poligon mahallesi ışıklarında bulunan vakti geçmemiş olan Ahde vefa gecesi pankartlarımızı da almışlardır; ne hikmetse bizim pankartlarımızı gören ekip aynı yerde trafik ışıklarının üstünde bulunan AK Parti bayraklarını görmemişlerdir. Yine Reşitpaşa da Gümüşevler sitesi önünden başlayıp seçim bürosuna 100-150 metre mesafede başlayan AK Parti ve CHP bayrakları durmaktadır.

20 Mayıs cuma günü saat 20:00 de yapacağımız program için asmış olduğumuz bayraklarımız indiren Büyükşehir Belediyesini şiddetle kınıyor tarafsız olmaya davet ediyoruz.

Bu haber toplam 1258 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT