Sorunlar CHP iktidarı ile çözülecek

Sorunlar CHP iktidarı ile çözülecek
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz Maden Mahallesi Dereiçi Sokak Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Deniz, “Tüm sorunlar CHP iktidarı ile çözülecek” dedi.

CHP Sarıyer İlçe Bakanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Mehmet Metilli ve Meclis Üyeleri Hüseyin Coşkun, Ekrem Tekçe, Hacı Bayraktar ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Maden Mahallesi Dereiçi Sokak Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eti. Burada mahallenin sorunlarını dinleyen Başkan Deniz, problemlerin CHP iktidarıyla çözülebileceğini söyledi.

sorunlarchpiceri_417900744.jpg

Başkan Deniz konuşmalarında şunları söyledi: “25 yıldır bu konularla ilgili mücadelem var. Sarıyer ve Büyükşehir’de 10 yıl belediye meclis üyeliği yaptım. Birebir bu olayların içeresindeyim. Anadolu’dan geldik buralara ve oturduğumuz mahalleye sahip çıkmak zorundayız. Hemen yanınızda villa gibi binalar varken burada suyun konuşulması gerçekten benim tüylerimi ürpertiyor. Bu konularda ne kadar hassas olduğumu bundan sonraki süreçte beraber yaşayacağız. Ben bu sorunların birebir kucağında olan bir insanım. Kooperatiflerin, derneklerin kuruluşu için öncülük yaptık. Derbent’teki bütün olayların içerisindeyim 90’lı yıllardan beri. Onun için biz CHP’de bizim gibi insanların yönetime gelmesi sizin için bir şans. Ama bunu birlikte değerlendireceğiz, eylem yapacaksak beraber yapacağız, mücadelemizi beraber vereceğiz. Hep birlikte bu sorunların üzerine ciddi olarak gideceğiz. Biz bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu sıkıntılardan burayı kurtaracağız. Biz bir yola çıktık sizin adınıza. Bu işleri çözmemiz için Büyükşehir’de iktidar, Ankara’da iktidar olmamız lazım. Bu Sarıyer Belediyesi ile çözülecek sorunlar değil bunlar. Genel Başkanımız Sarıyer’e geldi ve bizzat kendisiyle bu konuyu konuştum. Bu mahalleyle ilgili notlarımı kendisine ulaştırdım. Genel Başkanımız da mitingde zaten mülkiyet sorununu çözeceğimize yönelik söz verdi. Biz samimi olacağız, dürüst olacağız ve bizim vekillerimiz bakanlarımız ile bu sorunların sorununa kadar takipçisi olacağız. Biz sizin tarafınızdayız bunu bilmenizi istiyorum.”

Toplantıda Belediye Başkan Yardımcılarımız Adnan Ayber ve Mehmet Metilli de mahallenin sorunları ve Sarıyer Belediyesi’nin çözüme yaklaşımı konusunda bilgi aktardılar.

Bu haber toplam 2066 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT