Sinemköy davasında ifade verdi

Sinemköy davasında ifade verdi
Sinemköy Sanatçılar Sitesi'nde kaçak havuz yaparak çevre kirliliğine neden olduğu iddiasıyla açılan dava kapsamında sanatçı Yılmaz Erdoğan ifade verdi.

Demirciköy Sinemköy Sanatçılar Sitesi'nde kaçak havuz yaparak çevre kirliliğine neden olduğu iddiasıyla İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan dava kapsamında sanatçı Yılmaz Erdoğan ifade verdi.

Aralarında Müjdat Gezen ve Yılmaz Erdoğan'ın da bulunduğu 19 site sakininin 1 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, 5 sanık önceki gün hâkim karşısına çıktı. Şüpheli Erdoğan, "Üzerime atılı suçu işlemedim. Suça konu havuz yıkılmıştır. Öncelikle beraatimi, mahkeme aksi kanaatte ise lehime olan tüm hükümlerin uygulanmasını istiyorum" dedi. Erdoğan'ın avukatları, unsurları itibarıyla suçun oluşmadığını ve dosyanın zaman aşımına uğradığını savundu. Şikâyetçi Sarıyer Belediyesi avukatı ise bilirkişi talep etti. Dava ertelendi.

Turyapı Sarıyer Evleri’nde de aynı durum var
Öte yandan Zekeriyaköy Kasapçayırı Mevkii’nde bulunan Turyapı Boğaziçi Sarıyer Evleri Sitesi’nde de Sinemköy Sanatçılar Sitesi’ndeki gibi imara aykırı havuz yapılarak binaların otoparkları da bahçe yapıldı ancak Sarıyer Belediyesi her nedense bu siteye herhangi bir yaptırım uygulamadı.

Turyapı Sarıyer Evleri'nde SKANDAL

Bu haber toplam 2780 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT