Sevgi Atalay'dan açıklama

Sevgi Atalay'dan açıklama

https://www.sariyermanset.com isimli internet sitenizin 19.08.2011 tarihinden u yana yayınlanmakta olan SEVGİ AALAY NEREYE KOŞUYOR? başlıklı haberde müvekkilime karşı, iftira ve hakaret içerikli ve kişilik haklarına saldırı niteliğinde bir haber yayınlanmıştır. Söz konusu haberin gerçek durumla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Müvekkilim, Sarıyer Belediye Başkanlığı'nda devlet memuru olarak teknik başkan yardımcı sıfatıyla görev yapmaktadır. Müvekkilim, kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde de yerine getirmektedir. Görevinde bu en yüksek kademeye kendisine verilen her görevi titizlik ve başarı ile yerine getirmesi ve çalışkanlığı sayesinde gelmiştir. Yapmakta olduğu her görevde tek rakibinin kendisi olduğuna inanarak kimseyle kendisini yarıştırmadan, mesleğindeki güncel gelişmeleri ve mevzuatı takip ederek kendisini geliştirerek çalışmıştır.

Haberinizde yazıldığının aksine kariyerinde belediye başkanlığını hedef olarak almamış, hedefi daima devlet memuru olarak kendisine verilen her görevi layikiyle yerine getirmek olmuştur. Yapmakta olduğu görev nedeniyle basın danışmanına da ihtiyacı olmadığı gibi haberinizde yazılı magazinci Rıfat isimli kimseyi de tanımamaktadır. Haberinizde belirtilen eski belediye başkan yardımcısı Ali Usta, müvekkilimin çalıştığı birimde başkan yardımcısı olarak görev yapmakta iken iş çerçevesinde görüşmesi olmuş, iş dışında başkaca bir ilişkisi olmamıştır. Ayrıca Ak Partililer ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile özel ve öncelikli bir ilişkisi de bulunmamaktadır. Kendileriyle yapmakta olduğu işin gereiği ile sınırlı bir ilişkisi bulunmaktadır. Haberinizde yazılı tüm hususlar gibi bu da tamamen gerçek dışıdır. Müvekkilim, bir deblet memuru oalrak herhangi bir siyasi partiye üye olamayacağı gibi kimsenin partisi dili, dinigibi özellikleri nedeniyle ayırım gözetmeksizin hizmet sunan bir kamu kurumunda çalışan şerefli bir devlet memurudur. Haberlerinizde yazılı gerçek dışı ve meslek etiğine ve onuruna aykırı iddialarınızı hiçbir surette kabul etmiyoruz.

Bu nedenlerle müvekkilim hakkında yapılmış gerçek dışı haberinizi tekzip eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Sevgi ATALAY
Vekili Av. Mebrure GENÇ

Bu haber toplam 1316 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT