Sevenleri yalnız bırakmadı

Sevenleri yalnız bırakmadı
Annesini kaybeden siyasetçi ve iş adamı Halil Canarıkan’ı bu acı gününde dost ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

AK Parti Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan’ın annesi merhume Nezihe Canarıkan, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. 82 yaşındaki Hacı Nezihe Canarıkan için Merter Veysel Karani Camii’nde cenaze töreni yapıldı. Nezihe Canarıkan’ın naaşı öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra sevenlerinin omuzları üzerinde götürülerek Merkezefendi Mezarlığı’na defnedildi. Hacı Nezihe Canarıkan’ın cenaze törenine, akrabalarının yanı sıra oğlu Halil Canarıkan’ın iş ve siyaset dünyasından çok sayıda dost ve arkadaşı katıldı. Cenaze töreninde oldukça üzgün olduğu gözlenen Canarıkan bu acı gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

canarikancenaze2_310236164.jpg

Siyasetçi dostları Canarıkan’ı yalnız bırakmadı
Törene; TBMM Başkan Vekili Meral Akşener’in yanı sıra çok sayıda eski bakan ve milletvekili katılarak Halil Canarıkan’ı bu acı gününde yalnız bırakmadı. Eski İçişleri Bakanı Mehmet Gazioğlu, Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, eski Devlet Bakanı Nurhan Tekinel, Eski Milletvekillerinden İbrahim Artvinli ve Hasan Peker, Eminönü eski Belediye Başkanı Ahmet Çetinsaya, DP Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu ve DP Eski Genel Başkan Yardımcısı Orhan Keçeli de törene katılanlar arasındaydılar.

Sarıyer’den dostları da yanındaydı
AK Parti, CHP ve MHP meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda bürokratın da katıldığı cenaze namazına Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç katılamadı. Şükrü Genç, katılamadığı cenaze törenine çelenk gönderip, Canarıkan’ı  da telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Törene Sarıyer Belediye Meclisi Başkanvekili Adnan Ayber ile Belediye Meclis Üyeleri Cemil Özbalta, Gökan Zeybek, Mustafa Tok, Erol Aydın, Erdal Sarıgöl, Osman Güloğlu, Yakup Güngör Mutlu, Abdullah Erol Akkuş, Mehmet Çakır, Oktay Aydın, Aydoğan Cevahir, Hüseyin Coşkun, İsmail Bülbül, Ekrem Tekçe, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, milletvekili aday adayları Mehmet Akif Şişmanoğlu ve Erhan Vergili,  Sarıyer’den Güngören’e atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Nurkan, çok sayıda mahalle muhtarı, mahalle dernek yöneticileri ve Sarıyer Manşet Gazetesi’nin sahipleri Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz da katıldı.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak, merhume Nezihe Canarıkan’a Allah’tan rahmet, Halil Canarıkan ve kederli ailesine de başsağlığı dileriz.

Bu haber toplam 1858 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT