Sarıyer Belediyesi'nden açıklama

Sarıyer Belediyesi'nin, gazetemizde yer alan bir haberle ilgili göndermiş oldukları düzeltme metnini aynen yayınlıyoruz.

www.sariyermanset.com isimli internet sitenizden 08.07.2013 tarihinden bu yana yayınlamakta olan FLASH Şükrü Genç rüşvet suçuyla Ağır Ceza'da yargılanacak başlıklı müvekkilime karşı iftira ve hakaret içerikli ve kişilik haklarına saldırı niteliğinde haber yayınlanmıştır. Söz konusu haberin gerçek durumla hiçbir ilgisi yoktur.

Haberinize konu suçlamalardan rüşvet almak, dolandırıcılık, kamuyu zarara uğratmak, suçları ile ilgili olarak müvekkilim hakkında İstanbu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DAİR KARAR verilmiştir.

Müvekkilim hakkında çılan dava yalnızca bilgisayarına bilgisi dışında yüklenen bilgilerden kaynaklı, TCK 136/1.f. da düzenlenmiş "kişisel verileri ele geçirmek" isnadıyla ilgili olup yargılamaya Kasım ayında başlanacaktır. Müvekkilimin bu suçtan dolayı masum olduğu da yapılacak yargılama neticesi ortaya çıakcaktır.

Haberinizde yazılı kişilik hhaklarına saldırı niteliğinde olan itira ve hakaret içerikli gerçek dışı ve meslek etiği ile onuruna aykırı iddialarınızı hiçbir surette kabul etmiyoru.z

Bu nedenlerle müvekkilim hakkında yapılmış gerçek dışı haberinizi tekzip eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Vekili Av. Mebrure Genç

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri