Sarı Platform Derneği'nden dayanışma yemeği

Yaptığı çalışmalarla Sarıyer'in en aktif sivil toplum kuruluşu olan Sarı Platform Derneği, geleneksel hale getirdiği dayanışma yemeğinde yine Sarıyerlileri buluşturdu.
Sarı Platform Derneği’nin geleneksel hale getirdiği dayanışma yemeği Koru Park’ta düzenlendi. Sarıyerlilerin yoğun katılım gösterdiği yemeğe siyasetçilerin de ilgisi büyüktü. Dernek yöneticisi Ruhi Yılmaz’ın coşkulu sunumuyla başlayan gecede halk oyunları ve birçok etkinlikle renkli anlar yaşandı. Gecede yazdığı kitaplarla Sarıyer’in tanıtımına büyük katkı sağlayan yazar İbrahim Balcı’ya gecenin onur ödülü olarak plaket verildi.


.Bakır, “Amacımız Sarıyer’in gelişmesi”

Konuklarla tek tek ilgilenen Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, gecenin anlam ve önemini belirten konuşmasında, “Bizim amacımız Sarıyer’in her anlamda gelişmesi, insanların mutlu ve huzurlu yaşamasıdır. Dernek olarak bu amaç doğrultusunda Belediye Başkanımız Şükrü Genç ve diğer partilerle Sarıyer için projeler üretiyoruz. Önümüzdeki yerel seçimde de Sarıyer için çalışıp, burada yaşayan insanların çözümü için çaba harcayarak, birlik ve bütünlüğü sağlayacak bir belediye başkanı seçilmesi için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.
 

Geceye ilgi büyüktü!

Katılımın oldukça yoğun olduğu geceye, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, DSP İlçe Başkanı Reyhani Orhan, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Sarıyerliler Derneği Başkanı ve CHP Meclis Üyesi Hayati Kaptanoğlu, AK Parti Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, MHP Meclis Üyesi Oğuzkan Yüksel, Sarıyer İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar ve Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman’ın yanı sıra; CHP Belediye Başkan Aday Adayları Mimar Haydar Aksoy, Op. Dr. Ali Cengiz Tamer, Dr. Cengiz Alp, AK Parti Başkan aday adaylarından İsmail Bülbül, Salih Güzel, Selami Uzun, Başar Biberoğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Esma Hancıoğlu geceye katılan isimler arasındaydılar.
 
Gecenin geç saatlerine dek süren yemekte Sarı Platform Derneği ekibi konuklardan tam not aldı.

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri