Rumeli Kavağı Midyeciler Barınağı'nda korku dolu anlar - VİDEO

Rumeli Kavağı Liman Caddesi'ndeki Midyeciler Çarşısı'nda yer alan balıkçı barınağında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Gece 03.20 sularında Sarıyer Rumeli Kavağı Liman Caddesi'ndeki Midyeciler Çarşısı'nda yer alan balıkçı barınağında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının ardından barınağın içinde bulunan tüpün de patlamasıyla alevler, barınağın üst tarafında yer alan ağaçlık alana da sıçradı. Olayı gören vatandaşlar, durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine sağlık ekipleri ile çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Sarıyer itfaiye ekipleri, yanan barınağa müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığı olayda barınak tamamen yandı. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, kontrol altına alınan yangında itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. Deniz polisi de kıyıda inceleme gerçekleştirdi.

Yangının hemen ardından olay yerine gelen Mahalle Muhtarı Sinan Demirci, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdikten sonra barınağın içerisinde kimsenin olup olmadığı konusunda büyük çaba harcadı.

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri