Murteza Küçükkoçkaya emekli oldu

Sarıyer siyasetinin ve CHP’nin hafızası olarak bilinen, dürüst kişiliğiyle de herkesin takdir ettiği Murteza Küçükkoçkaya Sarıyer Belediyesi'nden emekli oldu.

Sarıyer siyasetinin ve CHP’nin hafızası olarak bilinen, 2009’dan bu yana da Sarıyer Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nde başarılı bir şekilde görev alan Murteza Küçükkoçkaya yaşı nedeniyle görevinden emekliye ayrıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in siyasi ve ekip arkadaşı olan Küçükkoçkaya, yaklaşık 12 yıl boyunca Sosyal İşler Müdürlüğü’nde yaptığı görevinde herkese eşit bir şekilde hizmet ederek adını adeta altın harflerle yazdırdı. Yaşı nedeniyle mecburi emekli olan Küçükoçkaya için çalışma arkadaşları pasta keserek sürpriz bir tören düzenledi. Belediye Başkanı Şükrü Genç başta olmak üzere meclis üyeleri, birim müdürleri ve personelin katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı.

Başkan Genç’ten teşekkür

Kısa bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Küçükoçkaya’nın dürüst kişiliği ve çalışmalarından bahsederek, kendisi adına Sarıyerlilere verdiği güzel hizmetlerden dolayı yol arkadaşına teşekkür etti.

Küçükkoçkaya: “Sarıyer halkına hizmet etmenin gururunu yaşıyorum”

Kendisi için organize edilen sürpriz veda töreninde duygulu anlar yaşayan Murteza Küçükkoççkaya ise 2009’dan 2021’e kadar Sarıyer Belediyesi’nde hizmet etmenin onur ve gurunu yaşadığını belirtti. “Makamlar ve koltuklar gelip geçicidir. Önemli olan geride bıraktığın hizmetlerdir. Çalışma arkadaşlarımla birlikte halkımıza güzel hizmetler sunduysak ne mutlu bize. Hizmet ederken bize öncülük eden ve belediye başkanından öte hayatımda hep abim olarak gördüğüm Şükrü Genç'e de çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri