İstanbul sigortalı evden eve nakliyat

İstanbul sigortalı evden eve nakliyat

 

İstanbul için evden eve nakliyat alanında hizmet sunan farklı birçok firma bulunuyor. Bu alanda oluşan yoğun talep beraberinde yeni nakliyat firmalarının da kurulmasına imkan ve olanak sağlıyor. Ancak bu alanda çalışan profesyonel ve yasal firmalar kadar merdiven altı olarak bilinen, hiçbir yasal dayanağı olmayan, bir birey tarafından yürütülen çalışmalar da çoğunlukta olabiliyor. Bu tür bireysel kişilerin yapmış olduğu İstanbul evden eve nakliyat çalışmaları gerekli izin ve belgeleri olmayan ve taşınma için hiçbir sorumluluğu kabul etmeyen sistemlerden oluşuyor. Taşıma esnasında yaşanabilecek her tür aksi durum ve hasar oluşma anında, tüm sorumluluk hizmet alımı yapan sizlere kalabiliyor. Böylelikle ortaya çok büyük bir mağduriyet çıkıyor. Bu nedenle taşımacılık hizmeti alırken, sizinle iş birliği yapacak olan firmayı çok iyi araştırmış olmanız gerekiyor. Firmanın kesinlikle profesyonel bir yapıda olması ve sigortalı taşımacılık yapıyor olması en önemli gerekliliklerin başında geliyor.

Evdiz Nakliyat bünyesinde yapılan tüm taşımacılık hizmetleri sigortalı olarak yapılıyor. Tüm taşınma sürecinde en ufak bir eşyanızın dahi hasar almasının tüm sorumluluğu Evdiz Nakliyat firmasına ait oluyor. Hem eşyaların ambalajlanması ve araçlara taşınması, hem de nakliye esnasında araçların beklenmedik kazalara karışması durumunda tüm hasar bedeli Evdiz Nakliyat sigortaları bünyesinde karşılanıyor. 

İstanbul içi evden eve nakliyat

Evdiz Nakliyat firması İstanbul merkezli olarak çalışıyor. İstanbul içi tüm semtler arasında taşınmanız gerektiğinde ya da İstanbul’dan farklı bir şehre göç etmeniz durumunda Evdiz Nakliyat ile iletişime geçebilirsiniz.

Kadıköy evden eve nakliyat firması olarak geniş bir araç filosu ile sizlere hizmet sağlıyor. Taşınacak olan ev veya işyerlerinde eşya yoğunluğu ne kadar olursa olsun, bu eşya miktarlarına göre gerekli büyüklükteki kapalı kasa kamyonlar ile en güvenli taşımacılık hizmeti sağlanıyor.

Kartal evden eve nakliyat hizmeti için firma bünyesinde uzman bir ekip görev alıyor. Her biri yapmış olduğu işin bilincinde olan, titiz ve özenli insanlarla tüm taşınma süreciniz en hızlı şekilde yönetiliyor.

Evdiz Nakliyat evden eve taşımacılık

Evdiz Nakliyat evden eve taşımacılık firması bünyesinde kapsamlı bir hizmet sunuluyor. Belirtmiş olduğunuz adresteki ev veya işyerlerinize gelen Evdiz Nakliyat ekipleri öncelikli olarak tüm eşyalarınızı taşımacılık için uyun bir şekilde topluyor. Mobilyalarınız demonte ediliyor. Elektrikli tüm eşyalarınız gerektiği şekilde toplanıyor. Aydınlatmalarınız yerlerinden sökülüyor. Ve toplanan tüm eşyalar hassasiyet durumuna göre en iyi şekilde ambalajlanıyor. Ambalajlanan tüm eşyalar kurulan asansör sistemleri ile en hızlı ve güvenli şekilde nakliyat araçlarına yükleniyor. Bu süreçte kullanılan asansör sistemleri sayesinde oldukça kısa sürede tüm eşyalarınız araçlardaki yerini alıyor. Güvenli bir sürüşün ardından yeni adresine ulaşan tüm eşyalarınız yeni yerlerine taşınıyor. Demonte olan parçalar monte ediliyor ve yerine yerleştiriliyor.      

İlk yorum yazan siz olun

Sektörel Haberleri