CHP'liler 3. Köprü'ye hayran kaldı

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Sarıyer Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Coşkun ve Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay da 3. Köprü'deki çalışmaları inceleyen gruba eşlik etti.

İstanbul Boğazı ve Belediyeler Birliği Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaları yerinde inceledi. Demircan’a CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Sarıyer Belediye Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay ve Semra Kartal da eşlik etti.



300 metre yükseklikten selfie
Belediye başkanları yüksekliği 300 metreye ulaşan kuleden Periscope’tan canlı yayın yaptı. Başkanlar sonrasında muhteşem manzara eşliğinde selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

"DÜNYANIN ÖNÜNDE BÜYÜK BİR ÜLKEYİZ"
CHP'li Hazinedar, ziyarette gazetecilere açıklamalarda bulundu. İstanbul’un dünya üzerindeki en özel şehirler arasında yer aldığına dikkat çeken Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Her biri birer abide olan eserlerle, dünyanın önünde büyük bir ülke olduğunu görüyoruz. Bu ülkede İstanbul denilince bütün Türkiye akla gelir” dedi.

"BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NİN GURUR KAYNAĞI"
3’üncü Köprüdeki çalışmaların gün geçtikçe heyecan verici olduğunu belirten Başkan Ahmet Misbah Demircan, “Bizi izleyenlere sevgi ve saygılarımız sunuyorum. İnsanı ayakta tutan en temel duygu umududur ve heyecanıdır.  Bu umudun ve heyecanın zirvede olduğu bir anı yaşıyoruz. Buraya Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hangi vatandaşını çıkarsanız geleceğe bu 300 metrelik kulenin tepesinden kesinlikle umutla bakar.  Çünkü, burada teknoloji var, burada güç var, gelecek, gurur var ve geleceği umutla planlamak var. Burası gerçekten Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz adına gurur kaynağı” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri