Boğazın Sultanları sezonu açtı

1. Lig’de mücadele eden Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, 2014 – 2015 sezonuna görkemli bir törenle merhaba dedi.
Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, belediyenin spor müdürlüğü tarafından organize edilen görkemli bir törenle sezonu açtı. Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nin önünden kalabalık bir kortej oluşturuldu. Bando eşliğinde Sarıyer Meydanı’na kadar yürüyen korteje Sarıyer halkıda eşlik etti. Atatürk Anıtı’nın önünde kurulan podyuma çağrılan oyuncular ve teknik ekip tek tek tanıtıldı.
 
Tanıtımın ardından konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı ve Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Şükrü Genç, yerel yönetimlerden sadece asfalt dökmek, çöp toplamak gibi sıradan işler beklemenin çok eskilerde kaldığını belirtti. Asıl kazanımların o bölgenin halkının daha iyi koşullarda yaşaması, daha rahat bir ortamda barınması ve daha mutlu ve sağlıklı bir çevrede ikamet etmesi olduğunu ve bunun için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Spora, sporcuya, Sarıyer’in çocuklarına ve gençliğine güzel bir gelecek kurmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını belirten Genç ayrıca; Sarıyer için, Sarıyer halkı için hemen hemen her konuda emeği geçmiş insanların unutulmaması gerektiğini söylediği konuşmasında, Kadın Voleybol Takımı’nın kuruluşundan itibaren emeği geçen herkesi kürsüye davet ederek teşekkür etti.
Atılan konfetilerin ardından tören, oynanan voleybol maçıyla son buldu. Sarıyerli vatandaşlar, Boğazın Sultanları ve eski voleybolculardan Deniz Pulaş, Eylem Şenkal ve Ceylan Saner gibi ünlü simalardan oluşan iki karma takımın mücadelesi, alanı dolduran yüzlerce Sarıyerli tarafından ilgiyle seyredildi.

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri