21 Milyon: Türk Kripto Para Borsalarını ve Borsalardaki Kriptoları Karşılaştırın!

21 Milyon: Türk Kripto Para Borsalarını ve Borsalardaki Kriptoları Karşılaştırın!

21 Milyon: Türk Kripto Para Borsalarını ve Borsalardaki Kriptoları Karşılaştırın!

 

 

 

Kripto para piyasası hiç uyumuyor ve diğer piyasalara göre çok daha hareketli ilerliyor. Dolayısıyla kripto para piyasasında anlık fiyat takiplerinin yapılabilmesi, borsalarda yer alan aynı coin ve token’ların farklı fiyatlarının görüntülenebilmesi, borsaların güncel verilerine ulaşılabilmesi ve kripto para borsaları arasında karşılaştırmaların yapılabilmesi büyük önem arz ediyor. Ama bu takiplerin hepsini tek tek borsalardan yapmak oldukça zaman alıyor ve bazen de kayba yol açabiliyor. 21 Milyon ise özellikle Türk yatırımcılara ve Türk Lirası ile işlem yapan yatırımcılara bu noktada önemli bir hizmet sunuyor.

 

21 Milyon Nedir?

 

21 Milyon platformu ile kullanıcılar; Türkiye’de yer alan kripto para borsalarının verilerine anlık olarak ulaşabiliyor, tüm borsa paritelerini görüntüleyebiliyor, kripto para fiyatlarına Türk Lirası bazında ulaşabiliyor ve borsaların karşılaştırmalarını yapabiliyor.

 

Bunlara ek olarak 21 Milyon’da Türk kripto para borsaları hakkında puanlama, pariteler hakkında bilgi, işlem hacimleri ve Bitcoin borsaları ile ilgili çeşitli detaylar yer alıyor. Böylece yeni kripto para yatırımcıları hangi borsayı kullanmak istediklerine bu özelliklere bakarak karar verebiliyor. Ayrıca platformun üyeleri kullandıkları borsalar ile ilgili yorumlar yapabiliyor ve bu da yeni kullanıcılar için yardımcı bir özellik olarak nitelendiriliyor.

 

Öte yandan 21 Milyon’da şu anda 8 adet Türk kripto para borsası ve 207 adet kripto para birimi bulunuyor. Yapılan açıklamalara göre ilerleyen zamanlarda platforma daha fazla sayıda Türk borsası ve kripto para birimlerinin eklenmesi planlanıyor.

 

21 Milyon’un Özellikleri

 

21 Milyon kullanıcılarının gündemi de tek bir platformdan takip edebilmesine imkan sunuyor. 21 Milyon’da güncel haberler anlık olarak paylaşılıyor ve kullanıcılar bu şekilde gündeme göre de pozisyon alabiliyor.

 

Ayrıca kullanıcılar “Türkiye’deki kripto para birimleri” sayfasını kullanarak coin’lerin; TL cinsinden fiyatlarını, 24 saatlik, 7 günlük ve 30 günlük fiyatlarını görebildikleri gibi Türkiye’deki 24 saatlik hacimlerini de anlık olarak görüntüleyebiliyor.

 

Buna ek olarak 21 Milyon’da Türk kripto para borsaları ile ilgili de pek çok bilgi, veri ve parite bulunuyor. “Tüm borsalar” sayfasında kullanıcılar şu anda 8 Türk kripto para borsası ile ilgili çeşitli verilere erişebiliyor ve “Borsaları karşılaştır” sekmesinde bu 8 borsanın karşılaştırmasını yapabiliyor. Türk Kripto Para Piyasaları takibi için bu siteyi inceleyebilirsiniz: https://21milyon.com/

 

İlk yorum yazan siz olun

Sektörel Haberleri