Şehit ve Gazi ailelerine iftar verdi

Şehit ve Gazi ailelerine iftar verdi
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Ramazan ayında şehit ve gazi aileleri ile yaşlılarımızı unutmadı.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Ramazan ayı nedeniyle şehit, gazi aileleri ile İzzet Baysal Huzurevi’ndeki yaşlılara iftar verdi. Karaman, “Ülkemiz için canlarını veren şehitlerimizin aileleri bize emanettir. Onlar bizim baş tacımızdır” dedi.



Davetlilerle yakından ilgilendi
Baltalimanı Oba Restoran’da verilen iftara kalabalık bir davetli grubu katıldı. İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarasında şehit ve gazi aileleri ile İzzet Baysal Huzurevi’ndeki yaşlılarla birlikte iftarını açan Kaymakam Karaman onlarla tek tek ilgilendi. İftara eski AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, AKP Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Ali Düşmez, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman ve kaymakamlığa bağlı daire müdürleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı.



“Onlar bizim baş tacımızdır”
Masaları tek tek dolaşıp konuklarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Karaman, “Kaymakamlığımızın imkanları dahilinde şehit ve gazi ailelerine mütevazi bir iftar verdik. Ülkemiz için canlarını veren şehitlerimizin aileleri bize emanettir. Onlar bizim baş tacımızdır. Bu ülke için savaşıp, gazi olanlar da aynı şekilde bizim için çok değerlidir. Onları sadece bir gün değil her gün anmak, şehitler için dua etmek, ailelerine yardım etmek görevimizdir. Bunu da mümkün olduğunca yapıyoruz, yapmayı sürdüreceğiz” dedi. İftardan sonra Sarıyer Müftüsü İbrahim Gemici davetlilerle birlikte şehitlerin ruhları için dua etti.


Bu haber toplam 5761 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT