Sedat Özsoy'a şölen gibi destek toplantısı

Sedat Özsoy'a şölen gibi destek toplantısı
Sarıyer’de yaşayan Kastamonulular, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy’a destek amacıyla geniş çaplı bir kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Yaklaşık 1.300 kişinin katıldığı toplantıda Kastamonulular AK Partili Özsoy’a sevgi gösterisinde bulundu.

kastaic8.jpg

Bahçeköy yolundaki Bahar Cauntry’de düzenlenen toplantıya Kastamonulu siyasetçi, STK temsilcileri ve iş adamları yaptıkları konuşmalarda AK Parti’ye desteklerini açıkladılar. Kastamonulu sevilen işadamı Hamit Tomba, Satı Demir ve Meclis Üyesi Adayı Salim Kain’in öncülüğünde gerçekleşen organizasyona yaklaşık 1.300 kişi katıldı. İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte salona giren Sedat Özsoy ayakta alkışlandı. Toplantıya Kastamonulu İstanbul Milletvekili Haldun Ertürk de katıldı.
 
kastaic3.jpg
 

Özsoy; Hep birlikte Sarıyer’i ayağa kaldıracağız

kastaic7.jpg

Her zaman Kastamonulu dostlarının desteğini aldığını ve bundan onur duyduğunu ifade eden AK Partili Sedat Özsoy konuşmasında, “Her zaman siz bizim yanımızda, biz de sizin yanınızda olduk. Birlikte çok güzel günler geçirdik. Bugün de bu salonu doldurarak bu birlik ve beraberliğimizi tekrar pekiştirdik. Sarıyerimizin yıllardan beri biriken sorunlarının hepsini çözmek adına göreve geliyoruz. Özellikle mülkiyet konusunda çalışmalarımıza şimdiden başladık. Biz halisane duygularla, bilgi birikimi ve tecrübelerimizle yola çıktık, Sarıyerimiz gerçek manada AK Parti ile hizmete tekrar kavuşacak. Dünya lideri Başbakanımız ve İstanbul’un mimarı Kadir Topbaş ile birlikte Sarıyer’de yeni bir sayfa açacağız, Sarıyer’i tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.
 

Özdemir; “Kastamonu çok önemli bir duruş sergiliyor”

kastaic4.jpg

Kurtuluş Savaşı’nda Milli Mücadele’de Kastamonu o gün nasıl bir duruş sergilemişse bugün de aynı duruşu sergilediğini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, “Küresel güçlerin oyunlarına buradan bu birlik ve beraberlikle çok güzel bir mesaj verdiniz. Sarıyer’in bir 5 yılı heba oldu. Hiçbir çalışması olmayanlar kapı kapı dolaşıp yalanlarla dolu siyaset yapmakla meşguller. Sarıyer’in huzuruna ve emniyetine kastettiler. AK Parti markasıyla Sedat Özsoy başkanımız ile birlikte dev projelerle Sarıyer büyük bir atılım yaşayacak. Biz isteyene tapu, isteyene yerinde dönüşüm diyerek şu kangren haline gelen sorununuza çözüm getiriyoruz. Gelin, 50 yıldır konuştuğumuz şu mülkiyet sorununu tarihe hep beraber gömelim” diye konuştu.
 
kastaic2.jpg
 

Salim Kain: Sarıyer Ak Partili yönetime kavuşacak

AK Parti’nin 4. sıra meclis üyesi adayı Salim Kain ise yaptığı konuşmada hemşerilerinden destek istedi. Kain, “Sarıyer’de on binlerce kişilik nüfusuyla ilçemizin nüfus yoğunluğu bakımından üst sıralarda bulunan Kastamonulular olarak Sarıyer’in gelişiminde büyük katkılarımız olmuştur. Sarıyer’de, Sedat Özsoy ile birlikte gerçekleşecek olan hizmet seli çalışmalarında görev alacak olmaktan büyük onur duyuyorum. Hemşerilerimizin yararına bıkmadan, yorulmadan çalışmaya talibim. Hükümetimizin tüm kazanımlarını Sarıyer ölçeğinde hep beraber yaşayacağız. Sarıyer Belediyesi Allah’ın izni ile AK Partili yönetime kavuşacak” dedi.
 
kastaic5.jpg
 

Tomba; “Kastamonulular Özsoy’un arkasında”

Kastamonulu sevilen işadamı Hamit Tomba ise, “İstanbul’da Kadir Topbaş ve Sarıyer’de Sedat Özsoy ile birlikte hizmete devam diyoruz, tüm Kastamonulular olarak arkasındayız” dedi.
 
İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve Haldun Ertürk de yaptıkları konuşmalarda bu seçimlerin öneminden bahsederek destek istediler.
 
kastaic6.jpg

kastaic1.jpg

Bu haber toplam 7690 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT