Sedat Özsoy artık AK Partili gibi...

Sedat Özsoy artık AK Partili gibi...
Önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti’den adaylığı konuşulan eski Sarıyer Belediye Başkanı Sedat Özsoy’un son dönemde AK Parti ile olan temasları gözlerden kaçmıyor.

 

AK Parti’nin neredeyse hiçbir etkinliğini kaçırmayan Özsoy, Sarıyer Devlet Hastanesi’nin temel atma töreninde de boy gösterdi. Özsoy törenin sonunda AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ile de selamlaşmayı ihmal etmedi.

sedatozsoy_azizbabuscu.jpg
 
AK Parti’den adaylığı için “Neden olmasın” demişti
Özsoy, 12 Haziran genel seçimleri öncesinde Sarıyer Manşet’in AK Parti’den belediye başkan aday olmayı düşünüyor musunuz? sorusuna, “Tabi ki, neden olmasın. Amacım benim Sarıyer’e ve bölgeme hizmet etmek. 30 yıllık siyasi hayatımda bilgi birikimim oldu, bunu da başkanlık yaptığım dönemde halkıma kanıtlamış olduğumu zannediyorum. O nedenle de burada bir siyasi parti ayrımı değil, önce bir hizmete bakmak lazım. Sarıyer’imiz bence Türkiye’nin İstanbul’un en nadide köşelerinden bir yer. Böyle bir görev gelirse herhalde oturur karşılıklı bir görüşmeyle bir çıkış noktası buluruz diye düşünüyorum.  Böyle bir görevi kabul etmemek bize yakışmaz, hizmetten kaçmak olur. Şuan siyasetten uzağım ama gün gelir ne olur onu zaman gösterecek. Kadir Bey’i hizmetlerinden dolayı çok destekliyorum. İstanbul’da dolaşan insanlar yapılanları açıkça görüyor. Birlikte olursak hizmet yapanın yanında, bizim de bir katkımız olursa ne mutlu bize” diyerek cevap vermişti.
 
Özsoy’un adaylığı yaklaşık iki yıldır hem parti içerisinde hem de Sarıyer siyasetinde sıkça konuşuluyor.

Bu haber toplam 11660 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
14 Yorum