Şebinkarahisarlıların hayal kırıklığı

Şebinkarahisarlıların hayal kırıklığı
Şebinkarahisarlıların “Birlik ve Beraberlik Gecesi” “Hayal Kırıklılığı Gecesine” dönüştü.

İstanbul’daki Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ amacından sapıp dernek başkanının adaylık kampanyasına dönüşünce geceye katılanlar büyük hayal kırıklığı yaşadı. Geceye katılan yüzlerce Şebinkarahisarlı, Dernek Başkanı Yücel Kısa’ya büyük tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Topkapı’da bulunan Divan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ Şebinkarahisarlılar için tam anlamıyla bir hüsrana dönüştü. Dernek üyelerinin anlattıklarına göre, Okmeydanı’ndaki dernek binası kiralıktı. Bu nedenle yönetim böyle bir gece düzenleyerek işadamlarından gelecek olan destekle derneğe mülk almak istiyordu. Bunun için 1500 adet bilet basıldı. Biletlerin tanesi 100 TL’den satıldı. Birçok Şebinkarahisarlı derneklerine katkı olsun diye bu biletleri alarak büyük heyecanla geceye katıldı. Ancak beklenen olmadı. Organizasyondaki bozukluk ve dernek başkanının geceyi yeniden kendi adaylık çalışmasına dönüştürme çabaları muhteşem geçmesi beklenen geceye gölge düşürdü. Ayrıca gece için kaç tane biletin satıldığının da açıklanmamasıyla dernek üyeleri kafalarında soru işaretleriyle evlerine döndü.

--- Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği'nden açıklama ---

sebinkirikmansariiceri_148835416.jpg

Ruhi Yılmaz, “Hayal kırıklılığı yaşandı”
Geçtiğimiz günlerde dernek başkanlığı için adaylığını açıklayan Sarıyer’in başarılı işadamlarından Ruhi Yılmaz ise organizasyonla ilgili hayal kırıklığı yaşadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bu gecenin amacı derneğimize mülkiyet kazandırmaktı. Öncelikle bu soğuk havaya aldırmadan İstanbul’un değişik bölgelerinden derneğimize katkı sağlamak için gelen Şebinkarahisarlıları yürekten kutluyorum. Salona girdiğimde sevilen sanatçı Sururi Önal’ın sunumu çok keyifliydi. Ancak ne yazık ki bu güzel sunum da yarıda kesildi ve dernek başkan yardımcısı mikrofon hâkimiyetini eline aldı. Sanatçılarımızdan Engin Bay’ın sahneye çıktığı anda türküsünü söylerken zaman yetersizliği bahane gösterilerek programı yarıda kesildi. Engin Bay tepki göstererek sahneden indi. Ayrıca Engin Ayar saatlerce bekletildi ve gece 12.00’da sahneye çıkabildi. Konuşmasını yaptıktan sonra ne CD ne de saz ekibi ortada vardı. Yani sanatçılarımız ortada kaldı. Güzel geçmesi beklenen gecede birçok aksaklıkla birlikte 3 sanatçımız hoş olmayan bir tavırla karşılaştı. Buda Şebinkarahisarlılar için hayal kırıklığı oldu. Bu nedenle salondan büyük tepki geldi.”

Başkan adayı Yılmaz’dan dernek başkanına zor sorular
Başkan adayı Yılmaz, Şebinkarahisarlıların hayal kırıklığına uğradığı gece ile ilgili olarak Dernek Başkanı Yücel Kısa’ya şu soruları sordu: Gecenin amacı neydi? Geceyi bu zamanda yapmak ne kadar doğruydu? Bilet fiyatları Şebinkarahisarlıları ikiye bölmedi mi? Gecenin gelir ve giderleri neden açıklanmadı? Divan Kültür Merkezi’ne ödenen yemek ücreti ne kadardır? Dernek mülkiyeti ile ilgili neden tek bir söz dahi edilmedi? Orada yeniden adaylığını açıklayıp diğer adaylara tek bir söz dahi verilmemesi ne kadar doğrudur?

Bu haber toplam 3203 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum