Şebinkarahisarlılar onu istiyor

Şebinkarahisarlılar onu istiyor
Sarıyer’in başarılı ve sevilen işadamlarından Ruhi Yılmaz hemşerilerinin yoğun talebi üzerine Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanlığına aday oldu.

Başkanlığına kesin gözüyle bakılan Yılmaz’a hemşerilerinden büyük destek geliyor.

Sarıyer’de ‘Şebinkarahisar’ denilince akla ilk gelen birkaç isimden biri olan başarılı işadamı Ruhi Yılmaz hemşerilerinin yoğun talebi üzerine, Ocak 2011’de gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda İstanbul’daki Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanlığına aday oldu. Geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Yılmaz’a başta Sarıyer olmak üzere İstanbul’un diğer ilçelerinde yaşayan Şebinkarahisarlı hemşerilerinden adeta destek yağıyor.

Hemşerileri arasında sevilen ve sayılan başarılı işadamı Ruhi Yılmaz yaptığı açıklamada, amacının hemşerilerine hizmet etmek olduğunu belirterek, “Elbette hepimiz memleketimizden kilometrelerce uzaklarda, İstanbul’da yaşıyoruz. Ancak Şebinkarahisarlı olmak, o kültürü yaşamak ve kültürümüzün devamını sağlamak bizim için oldukça önemlidir. Özellikle İstanbul gibi bir metropolde Şebinkarahisarlıların dayanışma içerisinde olması çok daha önemlidir. Bu çerçevede elimizi taşın altına koyarak değerli hemşerilerimize hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Hemşerilerimin şuana kadar desteği ve güveni beni oldukça mutlu ediyor. Desteğini esirgemeyen tüm değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şebinkarahisarlıların İstanbul’un genelinde ne kadar etkin olduğunun da farkında olduğunu söyleyen Yılmaz, “Önemli olan hemşerilerimiz arasındaki dayanışmayı artırmaktır. İçimizdeki Şebinkarahisar sevdasıyla çıktığımız bu yolda önemli projelerimiz var. Tüm köy derneklerimizle birlikte hareket ederek faaliyetlerimizi artırıp köy derneklerine rehberlik ve öncülük edeceğiz. Şebinkarahisarlı olmanın farkını yaptığımız çalışmalarla ortaya koyacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 1243 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum