Sarıyerli yazar aday adayı oluyor

Sarıyerli yazar aday adayı oluyor
Emirganlı yazar Cafer Hergünsel CHP’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı oluyor.

Son çıkarttığı “Geçmişten gelen esintilerle Emirgan” kitabıyla büyük beğeni toplayan Emirganlı Yazar Cafer Hergünsel CHP’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı oluyor. Sarıyer Manşet Gazetesi aracılığı ile mesaj veren Hergünsel, “Sadelik, alçakgönüllülük, bilim, kültür ve sanat kazansın” dedi. 
Sürekli olarak halkın içinde yer alan eğitimci ve yazar Cafer Hergünsel, neden milletvekilliğine talip olduğunu şu şekilde anlattı: “Şimdiye kadar birçok milletvekiliyle birlikte çalıştık. Hepsi değerli adaylardı ama burada bir terslik vardı. Ben şimdi hala bölgemde, mahallemde milletvekillerimizi göremiyorum. Seçimden seçime göstermelik bir ziyaretten öteye gidemiyorlar.”

Kararı bölge halkının vermesi gerekir
Arkamızda sermaye grubu, sonradan muslukların ona akacağı para babaları olmayacaktır. Halkıma, yıllarca omuz omuz çalıştığım partili arkadaşlarıma, sivil toplum örgütündeki arkadaşlarıma, güveniyorum. Birlikte çalışıp üretip Sarıyer’deki hoşgörü barış ortamını Türkiye’ye yayacağız. Bölge insanı önemli, görüşlerinizi almak istiyorum. Kararı bölge halkının vermesi gerekir. Ankara kulislerinde yem olmak istemiyorum. Karar Sarıyer halkınındır. Buradan Türkiye'ye bir mesaj yollayalım. Sadelik, alçakgönüllülük, bilim sanat kazansın”

Cafer Hergünsel kimdir?
1956 yılında Düzce’de doğan Hergünsel; ilk, orta ve lise öğrenimini Hendek’te tamamladı. Ortaköy Eğitim Enstitüsü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Ana Bilim dalında da yüksek lisansımı yaptı. Meslek alanında eğitim alanında hizmet veren Hergünsel, okul müdürlüğü ve üniversitede öğretim üyesi olarak görev yaptı. Yazarlığı ile de bölgede beğeni toplayan Hergünsel önemli bir okur kitlesine sahip.

Bu haber toplam 6534 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT