Sarıyer’in sabıkalı yolları

Sarıyer’in sabıkalı yolları
Trafik kazalarıyla ilgili raporda, Sarıyer’in en çok kaza meydana gelen noktaları belirlendi.

İstanbul’daki trafik kazalarıyla ilgili hazırlanan raporda, kentin en çok kaza meydana gelen noktaları belirlendi. Sarıyer’den Hacıosman, Tarabya yokuşu ve Maslak Büyükdere Caddesi en çok kaza yaşanan noktaların içerisinde yer aldı.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarını önlemeye yönelik yapılan inceleme ve denetlemelerden yola çıkarak rapor hazırladı. Raporda İstanbul’un birçok noktası ile ilgili değerlendirmelerde bulunulurken Sarıyer’de de Hacıosman, Tarabya Yokuşu ve Maslak Büyükdere Caddesi’nde yaralanma ve ölümle sonuçlanan trafik kazalarının meydana geldiği belirtildi.

Raporda, önlem olarak ta şu görüşlere yer verildi:

BÜYÜKDERE CADDESİ
Büyükdere Caddesi üzerindeki trafik kazalarının ağırlıklı olarak Park Orman önü, Gültepe dönüşlerinde meydana geldiği kaydedilerek, çözüm olarak, Park Orman ışıklarda ''Hız kesici'', ''yüksek seviyede yanan sarı ikaz lambaları'' ve sürücülerin göreceği şekilde ''yavaş'' tabelası konulması gösterildi.

HACIOSMAN
Hacı Osman Bayırı üzerindeki trafik kazalarının ağırlıklı olarak Maslak istikameti, Kefeliköy, Şalvarlı Et ve Saran Holding önünde meydana geldiği kaydedilen raporda, bayırın gidiş-geliş olarak bölünmesine rağmen kazaların genellikle ıslak zeminde meydana geldiği, bu nedenle bayır üzerinde özellikle iniş istikametine ikaz lambası ve hız kesicinin konulması istendi.

TARABYA SAHİL YOLU
Tarabya sahil yolu üzerindeki trafik kazalarının ağırlıklı olarak büfeler karşısı ve Tarabya Oteli önünde meydana geldiği belirtilen raporda, çözüm olarak Tarabya sahil yolu üzerinden Tarabya Meydanı ve Tarabya Oteli önüne hız kesici ve ikaz işareti konulması tavsiye edildi.

Bu haber toplam 2491 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT