Sarıyer’i üzen iki ölüm

Sarıyer’i üzen iki ölüm
Sarıyer Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Önder Güldür ve Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Hamza Gökçek hayata veda etti.

Sarıyer Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Önder Güldür tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayata veda ederken, Sivaslılar Derneği Başkanı Hamza Gökçek ise geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Sarıyer’in sevilen iki simasının ölüm haberleri sevenlerini üzüntüye boğdu.

Önder Güldür için tören düzenlendi
Sarıyer Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Önder Güldür bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 45 yıldan beri Sarıyer’de müzik yaşamına katkıda bulunan 63 yaşındaki Güldür için Sarıyer Merkez Camiinde tören düzenlendi. Törene Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Sarıyer Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Korkmaz ve çok sayıda kişi katıldı. Güldür’ün cenazesi ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ondgulcen_733142289.jpg

Gökçek için pazartesi günü tören düzenlenecek
Sarıyer Belediye Meclisi’nin eski üyelerinden, Sivaslılar Derneği Başkanı Hamza Gökçek yaşamını kaybetti. Kalp krizi geçirerek vefat eden Gökçek’in ölümü akraba ve dostlarını üzüntüye boğdu. Büyükdere’de yaşayan Hamza Gökçek’in yakınları evine akın etti.  Gökçek’in cenazesi Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Büyükdere’deki Mehmet Kethuda Camiinde kaldırılarak Çayırbaşı’ndaki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Önder Güldür ve Hamza Gökçek’e Allah’tan rahmet, akraba ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bu haber toplam 7972 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum