Sarıyer'e büyük şok!

Sarıyer'e büyük şok!
AK Partili eski Belediye Başkanı Yusuf Tülün döneminde atıl durumdan kurtarılıp işler hale getirilen ve ilçenin bütün asfaltının karşılandığı Sarıyer Belediyesi’nin Ayazağa’daki asfalt fabrikası kapanıyor.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç asfalt fabrikansın kapatılacağını söyledi.
 
CHP’li Hayati Kaptanoğlu’nun hazırladığı denetim komisyonu raporuna da yansıdığı gibi hayali faturalarla içi boşaltılan Sarıyer Belediyesi’ndeki ekonomik kriz asfalt fabrikasını vurdu. Parasızlıktan malzeme alınamadığı için aylardır kapalı halde bulunan fabrikanın kaderinin ne olacağını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç meclis toplantısında açıkladı. Genç, “Asfalt fabrikasını bir dahaki dönem kapatacağız” dedi. 

asfalt.jpg

CHP’li belediyenin başarısızlığı olarak görülüyor
AK Parti döneminde işler hale getirilen fabrikadaki çalışmaların yeniden tamamen durması Sarıyer halkı tarafından CHP’li Sarıyer Belediyesi’nin başarısızlığı olarak yorumlanıyor. Seçim öncesinde yapılan bu açıklama CHP’lileri de kızdırdı. Bilindiği gibi yıllarca atıl durumda bekletilen asfalt fabrikası eski Belediye Başkanı Yusuf Tülün döneminde işler hale getirilmiş ve Sarıyer’in tüm asfaltı buradan karşılanıyordu.

sariyer-belediyesi-asfalt-fabrikasi-tam-kapas.jpg

Bu haber toplam 7806 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum