Sarıyer'de kuyumcu soygunu

Sarıyer'de kuyumcu soygunu
Sarıyer'de bir kuyumcuya giren silahlı iki kişi, kuyumcuda çalışan genç kızı etkisiz hale getirip 10 bin liralık altınla kayıplara karıştı.

Polis, güvenlik kameralarınca eşkalleri belirlenen silahlı soyguncuları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de kuyumcuya gelerek parmak izi incelemesi yaptı.

İstanbul polisini alarma geçiren soygun, Sarıyer Merkez Mahallesi Reşit Efendi Sokak 5 numaradaki İlhan Tekeş'e ait Tekeş Kuyumculuk'ta meydana geldi. Saat 15.00 sıralarında kuyumcuya müşteri gibi giren iki kişi, silahla kuyumcu çalışanı Huriye K.'yı etkisiz hale getirdi. Soyguncular, tezgahta ve vitrinde bulunan yaklaşık 10 lira değerindeki altını bir poşete koyarak olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından kuyumcuya gelen polis, hemen güvenlik kamera kayıtlarından soyguncuların eşkalini belirledi. 20-25 yaşlarında kirli sakallı ve koyu renk elbise giyen 2 soyguncuyu yakalamak için çevrede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Yapılan tüm aramalara rağmen soyguncuların izine rastlanamadı.

Bu arada, kuyumcuya gelen olay yeri inceleme ekipleri de parmak izi incelemesi yaptı. Uzman ekipleri vitrin başta olmak üzere soyguncuların temas ettiği her noktada parmak izi araştırması yaptı.

Kuyumcuda çalışan Huriye K., ifadesi alınmak üzere Emniyet'e götürüldü.

Bu haber toplam 1734 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT