Sarıyer'de Erzurumlular atağı

Sarıyer'de Erzurumlular atağı
Sarıyer Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri toplanarak ilçede yaşayan binlerce Erzurumluyu bir araya getirmek için önemli kararlar aldı.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kongrede yapılan yönetim değişikliği ile kan tazeleyen Sarıyer Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İstinye Sosyal Tesisleri’nde toplanarak, derneğin gidişatı ile ilgili önemli kararlar aldı. Toplantıya; Dernek Başkanı İsmail Bülbül, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Korkmaz, Vedat Özdemir, İsmail Güral, Efrail Acar, Ayşegül Karslıoğlu, Cemal Acar ve Şebip Nur Pirim katıldı.

Sohbet havasında geçen toplantıda Sarıyer’de yaşayan Erzurumluların bir araya gelip birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeleri için ne tür çalışmaların yapılabileceği yönünde görüş alışverişinde bulunuldu. Öncelikle dernek binasının biran önce kurulması ve yönetim toplantılarının 15 gün arayla yapılması kararları alındı. Sarıyer’de yaşayan binlerce Erzurumlunun bir araya gelebileceği dernek binasının tutulması ile ilgili de hemen start verildi.

Dernek çalışmalarının daha iyi yapılması için yönetim kurulu üyelerinin görüşlerini alan Dernek Başkanı İsmail Bülbül, “Sarıyer’de yoğun olarak yaşayan Erzurumlu hemşerilerimizin bir araya gelmesi, birlik ve beraberlik ruhunun oluşması için derneğimiz önemli bir çalışma yürütecektir. Tüm hemşerilerimizi derneğimizin çatısı altında toplanmaya bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2742 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT