Sarıyer’de bir devrin sonu

Sarıyer’de bir devrin sonu
CHP 12 Haziran milletvekili seçimleri öncesinde Sarıyer’de önemli bir değişikliğe imza attı. YENİ YÖNETİM LİSTESİ İLK KEZ SARIYER MANŞET'TE!

CHP 12 Haziran milletvekili seçimleri öncesinde Sarıyer’de önemli bir değişikliğe imza attı. Serdar Sarıoğlu yönetimindeki ilçe yönetimi görevden alınarak yerine Mehmet Deniz başkanlığında yeni bir yönetim atandı.

CHP’deki değişim son olarak Sarıyer’e de yansıdı. Yaklaşık 8 yıldan fazladır Sarıyer’de ilçe başkanlığı yapan Serdar Sarıoğlu görevinden alınarak yerine Mehmet Deniz atandı. CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafın görevden alma kararı CHP Genel Merkezi’ne gönderildi. Ardından toplanan MYK, il başkanlığının bu kararını onayladı. Böylece seçim öncesinde CHP’nin aldığı bu kararla Serdar Sarıoğlu dönemi sona erdi. Eski yönetimden Levent Bilek’in dışında hiç kimse yeni listede yer almadı. Sarıyer için alınan bu karar birçok partili tarafından memnuniyetle karşılanırken “Bir devrin sonu” olarak değerlendirildi.

CHP’deki bu önemli değişikliği her zaman olduğu gibi yine Sarıyer Manşet ilk kez özel haber olarak duyurdu. Habercilik bizim işimiz. Unutmayın Sarıyer Manşet yazıyorsa doğrudur…

İşte Sarıyer Manşet farkıyla CHP Sarıyer’in yeni yönetimi

Mehmet Deniz (Başkan)
Beren Kızıltuğ
Aslı Doğan
Sevil Becan
Kazım Durmuş
Nazmi Kabiloğlu
Nihal Nevruz
Rıfat Elmas
Aysel Kazma
Levent Bilek
Hikmet Kalkan
Birol Beşikçi
Hikmet Erduz
Mahir Yüksel
Metin Sarıtaş

Bu haber toplam 1376 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum