Sarıyer'de Alzheimer konferansı

Sarıyer'de Alzheimer konferansı
Alzheimer Vakfı Başkanı Prof. Dr. Engin Eker, Sarıyer Kaymakamlığı’nın organize ettiği konferansta Sarıyerlilere önemli bilgiler verdi.

Sarıyer Kaymakamlığı Ferahevler’deki binasında Alzheimer hastalığı ile ilgili bir konferans düzenledi. Alzheimer Vakfı Başkanı Prof. Dr. Engin Eker’in konuşmacı olarak katıldığı konferansta; Yaşlılıkla beraber ortaya çıkan ve başta unutkanlık olmak üzere çeşitli zihinsel ve davranışsal bozukluklara yol açan ilerleyici bir beyin hastalığı olan Alzheimer’la ilgili önemli bilgiler verildi.



Sarıyer’deki daire müdürleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı konferansta bilgi veren Eker, hastalıkla ilgili belirtileri, hastaların durumu ve yakınlarının Alzheimer hastalarına nasıl davranması gerektiğini anlattı. Konferansa katılanlar da Alzheimer’la ilgili merak ettikleri sorular sordular.

Konferansı düzenleyen Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bu tür konferansların devam edeceğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Bu haber toplam 1404 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT