'Sarıyer’de 100 bin oy alacağız'

'Sarıyer’de 100 bin oy alacağız'
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, "Kılıçdaroğlu Türkiye’yi ayağa kaldırdı, biz de Sarıyer’i ayağa kaldıracağız. Sarıyer’de 100 bin oyu hedefliyoruz.' dedi.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, ilçe yönetimi ve CHP'li meclis üyeleriyle birlikte Sarıyer’deki Kastamonulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Burada konuşma yapan İlçe Başkanımız Mehmet Deniz “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’yi ayağa kaldırdı, biz de Sarıyer’i ayağa kaldıracağız. Sarıyer’de 100 bin oyu hedefliyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde halkın iktidarını kuracağız” dedi.

Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki dernek binasında yapılan toplantıya, İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve İlçe Yöneticileri, CHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Bozan, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Coşkun, Niyazi Tomba, Ekrem Tekçe, Kastamonu Kültür Turizm ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öz ve çok sayıda mahalleli katıldı.

ehmetdenizicrop_211685600.jpg

Dernek Başkanı Mehmet Öz’ün 12 Haziran’da yapılan seçimlerin önemine vurgu yapan konuşmasının ardından söz alan Mehmet Deniz şunları söyledi: “Hiçbir seçim bu kadar önemli değil. Şu anda çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Ne tesadüftür ki CHP Türkiye’de çok kritik dönemlerde görev yapmış, ne zaman Türkiye çıkmaza girse bu görev CHP’ye verilmiştir. Başbakan diyor ki, ‘CHP’nin Türkiye’de bir çivisi yok’ CHP Türkiye Cumhuriyetini kuran bir partidir. CHP tam bağımsız diyen ve 6.filoya hayır diyen devrimcilerin mensubu olduğu bir partidir. CHP bu ülkede namussuzlar kadar namusluların cesaretli olduğu bir partidir. CHP ezilenlerin yanında olmuş ve olacak bir partidir. Ve devamında CHP önce rant diyen değil önce insan diyen bir anlayışa sahip partidir.”
12 Haziran öncesinde AKP iktidarının 9 yıllık geçmişine göz atmak gerektiğinin altını çizen Başkan Deniz, “Hangi noktada olduğumuzu bilirsek önümüzdeki seçimlerde ona göre daha sağlıklı karar verebiliriz. Ülkenin bütün milli değerleri yabancı sermayeye satılmıştır. TÜPRAŞ satıldı. TÜPRAŞ 1,4 milyar dolara satılırken, bizim milletvekillerimiz bu konuyu yargıya götürerek 4 milyar dolara satılmasını sağladılar. Memleketin kurduğu, Mustafa Kemal Atatürk döneminde kurulan tüm kurumlar haraç mezat yok pahasına satıldılar. Bu hükümet bütün Cumhuriyet değerlerini sattı. Ortada halen işsizlik halen yoksulluk var. İnsanlarımızı sadaka kültürüne alıştırdılar. İnsanlarımızın yaklaşık %2’si iflas etmiş, %3’ü işini kaybetmiş durumda, %42’si sağlıklı ortamlarda oturamamaktadır” dedi.

Bu şartlarda Türkiye’de bir yıl önce bir umudun doğduğunu belirten Başkan Deniz, “CHP’de bir değişim yaşandı ve Türkiye’nin her toprağında, her taşında umut rüzgârları estiren yeni bir Türkiye vaat eden Kemal Kılıçdaroğlu partimizin başına geçti. Türkiye’de Kemallerin bitmeyeceğini, binlerce Kemallerin olacağını Kemal Kılıçdaroğlu gösterdi. Bu çerçevede Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’yi ayağa kaldırdı, biz de Sarıyer’i ayağa kaldıracağız. Sarıyer’de 100 bin oyu hedefliyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde halkın iktidarını kuracağız” dedi.

Anketlerin taraflı olduğunu, medyanın sindirildiğini belirten Başkan Deniz, “Bu sindirilmişlik 12 Haziran’da son bulacak. Öyle bir sessiz yığın var ki, o yığın her şeyi ezip geçecek. 2004 yılında Mehmet Ali Şahin adlı bakan burada yaşayan insanlara rahat rahat uyuyun, bize oy verin, Ankara’da, Büyükşehir’de iktidarız Sarıyer’de bizi iktidar edin tapularınızı verelim dediler. Yusuf Tülün iktidar oldu ne oldu tapuları verebildiler mi? Onlar çözemezler, onlar Maslak hattındaki gökdelenlerin tarafı biz de sizin tarafınızdayız. 2009’da Sarıyer’in anahtarını CHP’ye Şükrü Genç’e verdiniz. Türkiye’nin de anahtarını bu seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim edin. CHP iktidarında hiçbir krallık, saltanatlık olmayacak.” dedi.

Başkan Mehmet Deniz’in konuşmasından sonra söz alan İlçe Başkan Yardımcısı Sevil Becan, CHP’nin projelerinden bahsetti. Kılıçdaroğlu’nun halka verdiği 41 sözü ile ilgili bilgi veren Becan’ın konuşması dernek binasını dolduranlar halk tarafından sık sık alkış aldı.

Bu haber toplam 3334 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum