Sarıyer’de 1 Eylül fiyaskosu

Sarıyer’de 1 Eylül fiyaskosu
3 bin kişilik salona 200 kişi geldi! Sarıyer Belediyesi’nin 1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla Maslak TİM Show Center’da düzenlediği etkinlik tam bir fiyaskoyla sonuçlandı.

Yaklaşık 3 bin kişilik salona 400 bin kişinin yaşadığı Sarıyer’den anca 200 kişi geldi.  Günler öncesinde yapılan hazırlıklara rağmen, etkinliğe olan ilgisizlik Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’te büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Salonun boş olduğunu gören Genç, moral bozukluğunu gizleyemedi. Konsere gidenlerin büyük çoğunluğunun belediye çalışanları olması da dikkat çekti.



Musa Eroğlu’nun en sönük konseri oldu
Etkinlik Türkiye’de milyonlarca hayranı olan Türk Halk Müziği’nin efsane isimlerinde Musa Eroğlu ve Zafer Gündoğdu’nun en sönük konserleri olarak tarihe geçti. Kuliste görevlilere salonda kaç kişi olduğunu soran Musa Eroğlu, salonun boş olduğunu duyunca morali bozuldu. Bu moral bozukluğu Eroğlu’nun sahne performansına da yansıdı.



Dünya barıştı onlar küstü
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve ilçe yönetiminden hiç kimse konsere gitmedi.  İlçe Başkanlığı’nın bu tavrı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in partililere karşı olan duyarsızlığına karşı tepki olarak yorumlandı. Çok sayıdaki CHP’li ise Şükrü Genç’in kötü yönetimi ve şaibeli işlere karışması nedeniyle partiyi 3,5 yılda Sarıyer’de bitirdiği görüşünde birleşti. Geçtiğimiz günlerde Kaçak Plaza ile ilgili yapılan gizli görüşmeyi görüntülemeye çalışan gazeteciye atılan dayak skandalı da partililer arasında büyük bir tartışma yarattı.



Şükrü Genç yalnızlığa koşuyor
Sarıyer Manşet ’in muhabirine konuşan CHP’liler “Şükrü Genç yalnızlığa doğru koşuyor. Partiyi mahvetti herkesi küstürdü. CHP’de hiçbir heyecan kalmadı. Kendi mahallesinde bile yapılan tüm ısrarlara rağmen komşuları bu etkinliğe gelmedi. Salonu doldurmak için mahallelere otobüsler gönderdi ancak otobüsler bile boş döndü. Bu halkın ona olan güveninin azaldığını gösteriyor. Binlerce partilinin emeği ile oynadı. Bir 2009’daki etkinliğe bir de bu günkü etkinliğe bakın. Bakın da etrafında yalakalardan başka kimsenin olmadığını görün” diye konuştular.

AK Partili Yusuf Turan, bile Şükrü Genç’i 10’a katladı
Öte yandan belediyenin 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinliği Maslak TİM Show Center’da yapılan en etkisiz etkinlik olarak da tarihe geçti. Geçtiğimiz aylarda AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Turan’ın TİM’de organize ettiği etkinlik bile Şükrü Genç’in bu organizasyonunu 10’a katladı. Yine Sarıyer Belediyesi’nin 2009’da ilk kez düzenlediği 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinliğinde de TİM tıka basa dolmuştu.





1 EYLÜL 2012 SARIYER BELEDİYESİ'NİN FİYASKO İLE SONUÇLANAN PROGRAMINDAN GÖRÜNTÜLER













































Bu haber toplam 6802 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT