Sarıyer, Seyit Ali Gürkan'a ağladı

Sarıyer, Seyit Ali Gürkan'a ağladı
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Seyit Ali Gürkan’ın cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.

Uzun bir süredir amansız hastalığı nedeni ile Özel Okmeydanı Hastanesi’nde tedavi gören Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Seyit Ali Gürkan önceki gün hayatını kaybetmişti. Gürkan için cuma günü ikindi vakti Nurtepe Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından Sarıyer Belediyesi Başkanlık binası önünde bir tören daha düzenlendi. Belediyede düzenlenen törende duygusal dakikalar yaşandı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Gürkan hakkında topluluğa seslendikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Gürkan'ın yakınları birbirlerine sarılarak ayakta durabildi. Tören sonrası merhumun tabutu omuzlarda taşınarak cenaze arabasına bindirildi ve ebedi istirahatı için Kilyos Mezarlığı'na defnedildi.



Sarıyer Belediye Başkanlık binası önünde düzenlenen törende ise Gürkan’ın akrabaları, çalışma arkadaşları ve dostları onu son yolculuğuna uğurladı. CHP Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclisi’nin CHP, AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, belediye çalışanları ile kalabalık bir grup tarafından uğurlanan Gürkan’ın ardından gözyaşı sel gibi aktı.



Sarıyer Manşet olarak Seyit Ali Gürkan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile tüm dost ve arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz.

Bu haber toplam 8709 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
6 Yorum