Sarıyer şehitlerimiz için yürüdü

Sarıyer şehitlerimiz için yürüdü
Hakkâri’de şehit düşen 24 askerimiz için bir yürüyüş düzenleyen Sarıyerliler terörü kınadı.

Hakkâri’den gelen kara haber tüm Türkiye’de olduğu gibi Sarıyer’de de büyük bir üzüntüyle karşılandı. Sarıyer şehitlerimiz için düzenlenen yürüyüşle terörü kınadı. Sarıyer İskelesi önünde toplanan Sarıyerliler, slogan atıp, askerlerimizi şehit eden terör örgütüne lanet yağdırdı. Şehit Mithat Yılmaz Caddesi boyunca yürüyen Sarıyerlilere yoldan geçen araçların sürücüleri de korna çalarak destek verdi. Protesto yürüyüşüne MHP Belediye Meclis Üyesi Oğuzkan Yüksel ile CHP kadın Kolları üyeleri de katılarak destek verdi.



Öte yandan İlçedeki siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları da sosyal paylaşım siteleri ve basın açıklamalarıyla terörü kınadılar.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz:
“Yeter artık ülkemiz ağlamasın, nereden gelirse gelsin terörü lanetliyor, şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

Derbent ve Bağlar Mevkiindeki Milli Savunma arazilerinin çözümü için Ankara’ya giden AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir,  şehit haberlerinden sonra Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın bölgeye gitmesi nedeniyle randevusu iptal oldu. Ankara’dan dönüş yolunda gazetemize konuşan Özdemir, “Bugün ülkemiz için kara bir gündür. Hakkâri’den gelen hain saldırı yüreğimizi yakmıştır. Bugün aklıselim bir şekilde birlik olma günüdür. Aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, terörü şiddetle kınıyoruz” dedi.

Sarı Platform Başkanı Mustafa Bakır: Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu hain saldırıyı ve terörü şiddetle kınıyorum”

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı dileriz.

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum