Sarıyer Merkez'de Sedat Özsoy'a yoğun ilgi

Sarıyer Merkez'de Sedat Özsoy'a yoğun ilgi
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sarıyer’i adım adım gezmeye devam ediyor.

AK Partili Özsoy’un bu seferki durağı Sarıyer Merkez Mahallesiydi. Sabah saatlerinde İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Özsoy, daha sonra esnafları ve Yenimahalle’deki İSMEK’i ziyaret etti.

fotogaleri.jpg

Sarıyer’in sağlık sorunu bitiyor

Sarıyer Merkezde Sedat Özsoya yoğun ilgi galerisi resim 58

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Partili Özsoy, hastane ziyaretinde AK Parti’nin Sarıyer’e kazandırdığı sağlık hizmetlerinden bahsederek, “Çayırbaşı’nda inşaatı hızla yükselen devlet hastanesi, Seyrantepe’deki Şişli Etfal ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Ağız ve Diş Sağlığı hastaneleriyle Sarıyer’in sağlık sorunu bitiyor. Vatandaşlarımız çok daha modern hastanelerde sağlık işlemlerinden faydalanacaklar” dedi. Hastaları ziyaret eden Özsoy geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Özsoy, hastaneden sonra Sarıyer Merkez esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Sarıyerliler balkonlarından el sallayarak Özsoy’a ilgi göstermeleri gözden kaçmadı.

Sarıyer Merkezde Sedat Özsoya yoğun ilgi galerisi resim 5

Sarıyer Merkezde Sedat Özsoya yoğun ilgi galerisi resim 12

Sarıyer Merkezde Sedat Özsoya yoğun ilgi galerisi resim 14

Sarıyer Merkezde Sedat Özsoya yoğun ilgi galerisi resim 24

Sarıyer Merkezde Sedat Özsoya yoğun ilgi galerisi resim 38

Sarıyer Merkezde Sedat Özsoya yoğun ilgi galerisi resim 47

 

fotogaleri.jpg

Bu haber toplam 4866 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum