Sarıyer Manşet yazdı muhtarların sorunu çözüldü

Sarıyer Manşet yazdı muhtarların sorunu çözüldü
Sarıyer Belediyesi tarafından muhtarların maaşlarının ödenmemesiyle ilgili yaptığımız haberin ardından muhtarların sorunu çözüldü.
İyi ki Sarıyer Manşet Gazetesi var! Geçtiğimiz hafta birçok mahalle ve köy muhtarı gazetemizi aramış ve belediyenin kendilerine her ay verdiği 1200 TL maaşı ödemediğini ve mağdur olduklarını söylemişlerdi. Mağdur olan bu muhtarlarımızın sesine kulak vermiş ve konuyu kamuoyu ile paylaşmıştık. Haberimizin hemen ardından Sarıyer Belediyesi muhtarlara ödediği maaşlarını hesaplarına yatırdı.
 
Muhtarlardan Manşet'e teşekkür
Maaşları hesaplarına yatan muhtarlar gazetemizi arayarak teşekkür ettiler. Sarıyer Manşet’in Sarıyer’in en doğru ve en özgür gazetesi olduğunu söyleyen muhtarlar, “Sekreterlerimiz ve bizler zor durumda kalmıştık. Bazı arkadaşlarımız faturalarını ödeyemedi. Bazılarının araç kredileri aksadı. Diğer gazetelere söyledik kimse yazmadı. Gerçekten Sarıyer Manşet herkese gazetecilik dersi veriyor. Sarıyer’e ve Sarıyer halkına gerçekleri yansıttığınız için çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

Bu haber toplam 4515 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum