Sarıyer Manşet yazdı belediyede sorun çözüldü

Sarıyer Manşet yazdı belediyede sorun çözüldü
Sarıyer Manşet’in iki aydır maaş alamayan Sarıyer Belediyesi’ndeki işçilerin durumunu gündeme getirmesi Sarıyer’de bomba etkisi yarattı.

 

Haberimizin ardından belediye başkan yardımcıları, müdürler ve taşeron firma yetkilileri soluğu Sarıyer Belediyesi’nin Ferahevler’deki şantiyesinde aldı. İşçiler iş bırakmamaları için ikna edildi. Ayrıca taşeron firma yetkilileri de işçilerin maaşlarının bugün yatacağı yönünde söz verdi.
 
İki aydır maaş alamadıklarından dolayı faturalarını ödeyemedikleri için elektrik ve suyu kesilen belediyedeki mağdur işçiler sorunlarını dile getirdiğimiz için haber merkezimizi arayarak teşekkür ettiler.
 
Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel’in müdürler ve taşeron firma yetkilisiyle birlikte şantiyeye gelip kendilerine maaşlarının bugün yatacağının sözünü verdiğini belirten işçiler, “Yarın paramızı çekebileceğimizi söylediler. Ve verilen bu sözden dolayı işimize şuanda devam etme kararı aldık. Mağdur olmak istemiyoruz. Sadece hakkımızı istiyoruz. İki aydır neler çektiğimizi bir Allah bir de biz biliyoruz. Şükrü Başkan'a defalarca söyledik. Çocuklarımız kendisini aradı ama çözüm olmadı. Başkan topu hep taşeron firmaya attı. İyi ki Sarıyer Manşet Gazetesi var. Diğer gazeteleri de aradık mağduriyetimizi ilettik ama belediyeden korktukları için kimse sesimize kulak vermedi. Ailelerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Bu haber toplam 3491 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum