Sarıyer Manşet adres değiştirdi

Sarıyer Manşet adres değiştirdi
Objektif yayın politikası ve doğru haberleriyle Sarıyer’in en çok okunan gazetesi olan Sarıyer Manşet Gazetesi adres değiştirdi.

Kurulduğu günden bu yana “Taraftar değil, haberciyiz” sloganıyla hareket eden ve yayın politikasından asla ödün vermeyen Sarıyer Manşet Gazetesi, iki yıldır çalışmalarını sürdürdüğü Büyükdere’deki ofisinden Sarıyer Merkez’deki yeni ofisine taşındı. Haberleriyle Sarıyer’in adeta sesi ve kulağı haline gelen ulusal basında da geniş yankı uyandıran Sarıyer Manşet Gazetesi yeni ofisinde gücüne güç katarak Sarıyer’i aydınlatmaya ve doğruları anlatamaya devam edecek.

Sarıyer Manşet yazıyorsa doğrudur
Gazetenin sahipleri Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz yaptıkları açıklamalarında yeni ofislerinde yeni projeler de hedeflediklerini belirterek, “Objektifliğimizden, yayın politikamızdan ve basın meslek ilkelerinden ödün vermeden iki yılımızı doldurduk. Yılmadan, tehditlere boyun eğmeden Sarıyer için doğruları yazmaya devam edeceğiz. Sarıyer’deki binlerce okuyucumuz “Sarıyer Manşet yazıyorsa doğrudur” diyorsa bu şimdiye kadar yazdıklarımızın birikimidir. Yeni ofisimizde Sarıyer için doğruları yazmaya devam edeceğiz” diye konuştular.

Yeni adresimiz
Ortaçesme Caddesi No: 77 Daire 2 Sarıyer Merkez
Telefon: 0212 242 48 70 [email protected]

Bu haber toplam 1593 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum