'Sarıyer' konulu fotoğraf yarışması

'Sarıyer' konulu fotoğraf yarışması
Sarı Platform'un düzenlediği “Sarıyer” konulu fotoğraf yarışması yapılan toplantıyla basına tanıtıldı.

Sarı Platform Derneği,  2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ve Sarıyer Belediyesi’nin birlikte düzenlediği, “Sarıyer” konulu fotoğraf yarışması yapılan toplantıyla basına tanıtıldı.

İstinye’deki Meyyali Restoran’da gerçekleştirilen basın toplantısında, Sarıyer’deki toplumsal yaşamı, doğal ve kültürel değerleri fotoğraf sanatı yoluyla ortaya çıkarmak ve geliştirmenin amaçlandığı yarışma hakkında bilgiler verildi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Emekli, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel, 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nı temsilen Latife Uluçınar, Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, Sarı Platform Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Beşkardeş, ile jüri üyeleri: Prof. Dr. Barbaros Gürsel, Öğr. Gör. Mustafa Bilge Satkın, Öğr. Gör. Ufuk Duygun, Öğr. Gör Tülay Çellek katıldı.

Belediye Başkanı Şükrü Genç, sivil toplum kuruluşlarının bu tür yarışma ve etkinlikler düzenlemesinin, Sarıyer’in tanıtımına katkı sunması açısından faydalı olduğuna dikkat çekerek, Sarıyer Belediyesi’nin bu ve benzeri girişimleri desteklemeye devam edeceğini ve yarışmanın başarılı olacağına inandığını vurguladı. Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır ve Sarı Platform Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Beşkardeş de fotoğraf yarışmasının jüri üyelerini tanıtarak, projeye emek ve destek veren herkese teşekkür ettiler.

Sarıyer’in geçmişi, bugünü, tüm mevsimleri, sosyal ve kültürel hayatını belgelemenin düşünüldüğü yarışma sonunda, jüri üyelerinin seçeceği fotoğraflardan bir Sarıyer arşivi oluşturulacak.

Yarışmaya son katılım tarihi, 26 Kasım 2010 Cuma günü olup, ayrıntılı bilgilere, www.sariplatform.com adresinden ulaşılabilir.

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT