Sarıyer galibiyetle tanıştı 2-1

Sarıyer galibiyetle tanıştı 2-1
Üst üste aldığı başarısız sonuçlarla zon günler geçiren Sarıyer, Turgutluspor'u yenerek rahat bir nefes aldı.

Sarıyer 5 haftadan sonra Turgutluspor'u 2-1 yenerek 3 puanla tanıştı. Sarıyer Manşet Gazetesi Spor Müdürü Cüneyt Gül, Sarıyer - Turgutluspor maçını değerlendirdi.

GOLLER SARIYER’DEN
Evet, 3 golde Sarıyer’den!!! Oynamadan galip gelen Sarıyer ligdeki ilk galibiyetini aldı. Maçın başında Turgutluspor ceza sahasının sol köşesinden kazanılan serbest vuruşu kullanan Menderes ÖNKUZU(7) Turgutluspor’un üst direğinde patlayan şutu tamamlayan Barış BAKIR (10) Sarıyer’i 5.dakikada 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra 31. dakikada Turgutluspor’un ataklarından birinde, sol korner köşeden kullanılan atışta Emre BAYRAKTARBAŞI’nın ters kafa vuruşu sonucu durum 1-1’e geldi. Devre sonuna kadar orta saha mücadelesi içinde geçen maç 1-1 sona erdi.

İkinci yarı Turgutluspor’un eşitliği bozma çabaları şeklinde geçen maçın son dakikalarında sağ kanattan gelişen Sarıyer atağında Hüseyin KAYIKÇI’nın düzgün vuruşu ile skor 2-1’e geldi.Son dakikalarda gelen bu gol ile Sarıyer sahadan galip ayrıldı.

Ancak bu galibiyet kimseyi kandırmasın.Sarıyer’de halen bir sistem ve total oyun kurgusu yok.Takımda sadece her sezon alacağının büyük bölümünü sildiren Ethem BAYBURT, Barış BAKIR ve Semih KAYA dışında forması için oynayan futbolcu yok. Ayrıca Süper Lig ve PTT 1.Lig tecrübesi olan Yunus ALTUN’u 75.dakikada oyuna sokan yeni teknik adam Mehmet BİRİNCİ iyi bir iş yaptığını tüm taraftara göstermiş oldu. Yunus, Sarıyer’in her atağında top atılması için kendini göstermesine rağmen hiçbir futbolcu bu pozisyonu görmedi.

Turgutluspor’da oynayan Özkan SERBEST (4), Şevket GÜNGÖR(6), Barış KOL (8) ve Raşit SEVİNDİR (10) göze çarpan futbolculardı.Önemli bir anekdot ise Rumelikavağında oynayan İbrahim HIRÇIN’ın Sarıyer tarafından beğenilmeyip Turgutluspor kadrosunda yer bulması ise Sarıyer yönetimi tarafından düşündürücü olması gerektiği kanısındayım.
"BAŞARININ SIRRI BİRLİK VE BERABERLİKTİR"
Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Torun ise alınan galibiyetten sonra yaptığı açıklamada, "Öncelikle hayatta sevdiğiniz değerlere sağlıklıyken ve hayattayken sahip çıkın. Hayatın ne kadar kısa olduğunu ve her an her şeyin olabileceğini lütfen unutmayın. Bugün aldığımız galibiyetin inşallah devamı gelir. Bunun için herkes artık birbirine kenetlensin ve kimse birbirini kırmasın; unutmayın başarının sırrı herzaman birlik ve beraberliktir" dedi.





 

 

Sarıyer: 2 - Turgutluspor: 1

Stat:
Yusuf Ziya Öniş

Hakemler: Öner Fırat, İsmet Gülbağlar, Mehmet Burak Demir

Sarıyer: Ethem, Emre Bayraktarbaşı (Dk. 90+1 Egemen), Emre Karaman, Mehmet Menderes (Dk. 71 Tevfik), Barış, Sinan, Turgay, Hasan, Hüseyin, Uğur (Dk. 64 Yunus), Semih

Turgutluspor: Metin, Hasan Engin, Özkan, Şevket, Barış, Raşit, Youssef Yeşilmen (Dk. 83 Tunay), Emrah (Dk. 90 Mert), Şahin, Hüseyin, Sadık (Dk. 58 Cemal)

Goller: Dk. 6 Barış, Dk. 90 Tevfik (Sarıyer), Dk. 32 Emre Bayraktarbaşı (kendi kalesine) (Turgutluspor)

Sarı kartlar: Dk. 19 Mehmet, Dk. 42 Semih (Sarıyer) Dk. 36 Hasan Engin, Dk. 62 Özkan, Dk. 83 Hüseyin, Dk. 84 Raşit (Turgutluspor)








Bu haber toplam 2513 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT