Sarıyer Ercan’a ağlıyor

Sarıyer Ercan’a ağlıyor
Geçirdiği trafik kazası sonucu henüz 23 yaşında hayata veda eden Ercan Acar Sarıyer’i yasa boğdu.

Kazayı duyan Acar'ın arkadaşları hastaneye akın etti. Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Meclis Üyeleri Erol Aydın, Cemil Özbalta, Erdal Sarıgöl, belediye başkan yardımcıları da hemen hastaneye gittiler.



Belediyenin önünde tören düzenlendi
Bahçeköy Ormanı yolunda eşiyle birlikte geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Sarıyer Belediyesi'nin sevilen genç personeli 23 yaşındaki Ercan Acar için başkanlık binasının önünde tören düzenlendi. Yoğun kar yağışına rağmen törene katılan mesai arkadaşları ve sevenleri genç yaşta hayatını kaybeden Ercan Acar için gözyaşlarına boğuldu.



Şükrü Genç “Bugün bir oğlumu daha kaybettim”
Memleketi Sivas Suşehri'nde toprağa verilecek olan Ercan Acar için düzenlenen törende konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Bugün bir oğlumu daha kaybettim. Belediyemizde herkes tarafından seviliyordu. Uzun bir yolculuğa çıkan Ercan'ın, yolunun ışıklarla dolu olmasını diliyorum" diye konuştu. Başkan Genç, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.



Ercan ile Derya 6 ay önce evlenmişlerdi 
Sarıyer Belediyesi’nin Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde çalışan genç çift 6 ay önce evlenmişlerdi. Maslak Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde bulunan Derya Acar’ın durumu ise ciddiyetini koruyor. Arkadaşları, Derya’ya dua ediyor.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak genç yaşta hayata veda eden Ercan’a Allahtan rahmet, Derya’ya da acil şifalar diliyoruz.

Bu haber toplam 8405 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT