Sarı Platform'dan muhteşem gece

Sarı Platform'dan muhteşem gece
Yaptığı çalışmalarla ses getiren ve kısa sürede Sarıyer’in en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan Sarı Platform Derneği, Koru Park’ta bir dayanışma yemeği düzenledi.

Yüksek katılımla gerçekleşen yemekte, siyaset, spor ve iş çevresi bir araya geldi. Sarıyer’in önemli isimlerinin bir araya geldiği gecede, Sarıyerlilik ve birlik beraberlik mesajları verildi.

sari_platform_yyemek1.jpg
 
Oflu Ali lakabıyla tanınan Ali Öztürk’ün renkli üslubuyla sunduğu program, Türk Sanat Müziği dinletisiyle başladı. Siyasi partiler, yerel basın ve birçok sivil toplum kuruluşundan temsilcilerin de katıldığı gecenin ilerleyen bölümlerinde bir konuşma yapan Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır konuşmasına, “Her kesimden ve fikirden kişinin Sarıyer ortak paydasında buluşması için çaba gösteriyoruz. Sarıyer’i bir dünya markası yapmak zorundayız” dedi.

sari_platform_yyemek4.jpg
 
Yerel basına ve yönetimine de teşekkür eden Bakır sözlerine şöyle devam etti: Ben öncelikle burada Belediye Başkan’ımıza teşekkür ediyorum. İlk günden bugüne kadar bizi bütün faaliyetlerimizde ve fikirlerimizde desteklediği için Sayın Şükrü Genç’e teşekkür ediyorum. Sarı Platform’la ilgili bir şey söylemek istiyorum. Otuz yıl önce Sarıyer’e gelmiş olabilirsiniz. Bir gün önce Sarıyer’e gelmiş olabilirsiniz. Mesleğiniz, siyasetiniz, fikirleriniz, hayat görüşünüz farklı olabilir ama hepinizin ortak düşüncesi ve paydası Sarıyerlilik. Biz bu bağlamda bütün Sarıyer, derneğimize sahip çıkıp gelecekte Sarıyer’i bir dünya markası bırakın, İstanbul’u bırakın Türkiye’yi, dünya markası yapmak zorundayız. Türkiye’nin her yerinde tanınan bir ilçe. İnanıyorum ki Avrupa’ya dünyaya tanıtmak da yine buradan bu salondan geçiyor. İyi fikirler güzel fikirler, Sarıyer’i düşünmek, Sarıyerli ile hareket etmek, sorunları beraber çözmek bu hepimizin elinde"

 sari_platform_yyemek2.jpg

67014_468760056514796_1492116776_n.jpg

Bakır’ın, konuşmasının ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, derneğe destekte bulunan Ali Genç ve Ferruh Ergin’e birer plaket verildi. Plaket alanlar arasında ünlü şarkıcı Nejat Alp de vardı. Üç şarkısını seslendiren Alp, geceye katılmaktan ötürü büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Geceye katılanlar yapılan çekilişte çeşitli ödüller kazandı.

sariplatform43.jpg

sari_platform_yyemek3.jpg

sari_platform_yyemek5.jpg

Bu haber toplam 3108 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT