Sarı Platform'dan bir ilk daha

Sarı Platform'dan bir ilk daha
Sarı Platform Derneği’nin Sarıyer Kaymakamlığı ile ortaklaşa düzenlediği SARI SOKAK BASKETBOLU’na Sarıyerliler yoğun ilgi gösterirken, turnuva renkli görüntülere sahne oldu.

Avrupa Yakası’nda bir ilk olma özelliği taşıyan SARI SOKAK BASKETBOLU iki gün süreyle Sarıyer Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.



33 TAKIM 165 SPORCU KATILDI
Sarıyer Belediyesi’nin de desteklediği turnuvaya 33 takım ve 165 sporcu katıldı. Erkeklerde; küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde takımlar yarışırken bayanlar ise yıldızlar ve gençler kategorisinde 6 takım mücadele etti.



Sarıyer, Küçükçekmece, Ümraniye, Eyüp’ten sporcuların katıldığı turnuva alanında aynı zamanda Kızılay Sarıyer Şubesi hem kan bağışı hem de kermes standı açtı. Kızılay’ın kermes standında Sarı Plaform üyesi bayanlar görevli olarak destek verdiler.

plsari_434143001.jpg





ÖDÜLLERİ SARIYER PROTOKOLÜ VERDİ
Turnuvada dereceye giren takımlara ve yarışmalarda birinci olan sporculara ödüllerini Sarıyer protokolü verdi. Küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde birinci, ikinci ve üçüncülük ödüllerine madalya ve kupa verilirken Sarı Platform Derneği tarafından her kategoride birinci olan takıma cep telefonu, ipod, basketbol topu hediye edildi.



Küçüklerde MHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Oğuzkan Yüksel, yıldızlarda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, gençlerde CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve CHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Bozan, büyüklerde MHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Osman Güloğlu verirken, üç sayı atış yarışması birincisine ile turnuva komitesi tarafından belirlenen en teknik oyuncu, en centilmen ve en gelecek vaat eden sporculara da Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır ödüllerini verdi.





SARI SOKAK BASKETBOLU TURNUVASINDA DERECEYE GİREN TAKIMLAR
Turnuvada maçlar 8 dakika veya 11 sayı üzerinden oynanırken ilk gün eleme maçları, pazar günü ise çeyrek-yarı final ve final müsabakaları yapıldı.

KÜÇÜKLER:
Küçükçekmece’nin Timsahları (Küçükmece)
Papyon (Sarıyer)

YILDIZ BAYANLAR:
Küçükçekmece’nin Melekleri
Küçükçekmece’nin Ayışığı
Küçükçekmece’nin Yıldızları

YILDIZ ERKEKLER:
Şükrümento Kings (Küçükçekmece)
Küçükçekmece’nin Kartalları
Küçükçekmece’nin Kaplanları

GENÇ BAYANLAR:
Küçükçekmece’nin Perileri
Küçükçekmece’nin Günışığı

GENÇ ERKEKLER:
Sadrazamlar (Üsküdar)
Gloin (Sarıyer)
İstanbulls (Sarıyer)

GENÇ BAYANLAR:
Küçükçekmece’nin Perileri
Küçükçekmece’nin Günışığı

BÜYÜKLER:
Vizyonspor (Ümraniye)
Küçükçekme Şahinleri (Küçükçekmece)
Tantavi Tayfası (Ümraniye)

EN CENTİLMEN OYUNCU:
EN İSTİKBAL VAADEDEN: Barış EKMEN (Tantavi Tayfası)
EN TEKNİK OYUNCU: Zühel DURANLI (Küçükçekmece'nin Perileri)
EN KABİLİYETLİ OYUNCU: Oğuz YORULMAZ (Şükrümento Kings)
ONUR ÖDÜLÜ: Hüseyin OKUR (Sadrazamlar)



3 SAYI YARIŞMASI:
Erkut Şen
Alaettin Tatlıdere
Mustafa Özgen

Bu haber toplam 4980 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT