Sarı Platform'da güzel sürpriz

Sarı Platform'da güzel sürpriz
Sarıyer için bir araya gelen gönüllülerin oluşturduğu Sarı Platform Derneği, derneğe katkı sunanları ödüllendirmeyi de ihmal etmiyor.

Sarıyer için bir araya gelen gönüllülerin oluşturduğu Sarı Platform Derneği, her geçen gün üye sayısını arttırıp ilçeye uygun güzel projeler ortaya koyarken, derneğe katkı sunanları ödüllendirmeyi de ihmal etmiyor.

Sarıyer Spor Kulübü’nün kafeteryasında gerçekleştirilen derneğin son toplantısında güzel bir sürpriz yaşandı. Sarıplatform‘un kuruluşundan bu yana yapılan tüm toplantılara katılarak, fikirleriyle platformdaki diğer üyelere katkı sunan Ayten Baraz’a plaket verildi. Dernek Başkanı Mustafa Bakır’ın bu güzel sürprizi diğer üyeleri de sevindirirken, yaşı itibariyle Sarıplatform’un ablası kabul edilen Ayten Baraz ise duygulu anlar yaşadı. Baraz, “Sarıplatform hayatımda çok önemli bir yere sahip. Böylesi değerli bir plaket almaktan çok gururluyum. Benim için çok değerli bir sürpriz oldu” dedi.

Başkan Bakır: Ortak paydamız Sarıyer
Başkan Bakır plaketi takdim ederken yaptığı konuşmada  “Yıllardır bu güzel oluşumda bizimle birlikte olan ve tüm toplantılara katılarak diğer üyelerimize de örnek olan Ayten Baraz ablamıza çok teşekkür ediyorum. Bizlere katkılarından dolayı bu plaketi kendilerine takdim ediyorum” dedi.  Bakır sözlerine şöyle devam etti: “Hepimiz Sarıyer için bir şeyler yapmak için bir aradayız. Bu oluşum gün geçtikçe daha da büyüyerek bir gönüllüler ordusuna dönüşüyor. Aramızda her siyasi görüşten, her meslekten, her inançtan insan var. Hepimizin ortak bir paydamız var oda Sarıyer’dir” dedi.

Sarıplatform daha da büyüyor
Öte yandan toplantıda Sarıyer’den değişik çevrelerden sürpriz isimler de yer aldı. Sarıyerlilik bilincinin oluşması ve ilçenin değer kazanmasına için çaba harcayan Sarıpaltform’u beğeniyle takip ettiklerini söyleyen yeni üyeler, “Bizler de yaşadığımız çevreye, Sarıyer’imize katkı sunmak istiyoruz. Sarıyer hep kaybetti. Artık kazansın istiyoruz. Bizlerde elimizi taşın altına koymak için buradayız” diye konuştular.

Bu haber toplam 1492 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT