Sarı Platform Derneği 1 yaşında

Sarı Platform Derneği 1 yaşında
Son zamanlarda yaptıkları etkinliklerle Sarıyer’in en önemli sivil toplum kuruluşu haline gelen Sarı Platform Derneği birinci yaşını kutladı.

Dernek binasında yapılan kutlamada üzerinde “Sarı Platform Derneği” yazılı pasta kesilerek konuklara ikram edildi.

Sarı Platform’un yaş günü pastası kesildi
3 yıllık bir oluşum Sarı Platform tam bir yıl önce dernekleşti.  Kutlamaya CHP, AK Parti ve MHP’den siyasilerle birlikte çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkan ve temsilcisinin katılması dikkat çekti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer Belediye Meclisi Ak Parti Grup sözcüsü Cemil Özbalta, Meclis Üyesi İsmail Bülbül ile Meclis Üyesi MHP’li Oğuzkan Yüksel’in de katıldığı kutlamada, üzerinde Sarı Platform yazan sarı renkli büyük bir pasta kesilip, konuklara ikram edildi. Sarı Platform’un pastasını Hüseyin Özdemir, Cemil Özbalta, Dernek Başkanı Mustafa Bakır ve dernek üyeleri birlikte kesti.

Bakır: “Kartopu gibi giderek büyüyoruz”
Dernek olarak bu güne kadar birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyen Mustafa Bakır, önümüzdeki günlerde de 12 faaliyetin yaşama geçirileceğini ve bunlar için sponsorlar bulunduğunu belirtti. Yaklaşık bin üyesi bulunan derneğin gerçekleştireceği projeler arasında Sarıyer'in yazılı ve görsel belgeselini yapmak, AB ile ortak eğitim projesini yaşama geçirmek, anı ormanı oluşturmak, streetboll turnuvası düzenlemek, kültür-sanat etkinlikleri yapmak ve sportif altyapıyı kurmak olduğunu söyledi.

Sarıyer için çalışıyoruz
Başkan Mustafa Bakır, “Uzun soluklu bir koşuya çıktık ve kartopu gibi giderek büyüyoruz. Hiçbir siyasi partinin ve düşüncenin uzantısı değiliz. Sarıyer için çalışıp, Sarıyer’e yatırımlar yapıyoruz. Böyle davranmamızın karşılığını da her düşünceden insanları yanımızda görerek alıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1684 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT