Sanatçıları bir araya getirdi

Sanatçıları bir araya getirdi
Sarıyer’in başarılı işadamlarından Ruhi Yılmaz Şebinkarahisar’lı sanatçıları bir araya getirdi.

İstanbul’daki Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği’nin Başkanlığı’na aday olan Sarıyer’in başarılı işadamlarından Ruhi Yılmaz, organize ettiği yemekli toplantıda Şebinkarahisarlı sanatçıları bir araya getirdi. Sanatçılarla sohbet eden Yılmaz, “Bu göreve geldiğim takdirde derneğimiz sürekli sanatçılarımızın yanında olacaktır’ dedi.

Sarıyer’deki Mehmet Restaurant’ta gerçekleşen buluşmaya sanatçılardan Ruşen Ayyıldız, Engin Ayar, Engin Bay ve Yasin Yeşil katıldı. Sohbet havasında geçen yemekte Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin yöredeki sanatçılara karşı tutumu ve geçtiğimiz günlerde Topkapı’daki Divan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’’nde yaşanan talihsiz aksaklıklar konuşuldu.

ruhiyilmazsanatcilarlaiceri_993722272.jpg

Sanatçılar bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek için kendi aralarında önemli kararlar alırken, Başkan Adayı Ruhi Yılmaz ise, sanatçılarla yaptığı sohbette, “Ben sanatçılarımıza çok önem veriyorum. Bu göreve geldiğim takdirde hemşerimiz olan tüm sanatçılarımıza elimizde geldiği kadar yardımcı olacağız. Şebinkarahisar’ımızın adının İstanbul’da daha yüksek sesle söylenmesi için karşılıklı sevgi ve hoşgörü içerisinde hareket etmek zorundayız” dedi. Yılmaz seçildiği takdirde, ekonomik olarak yöredeki sanatçılara destek olmak için bir gece düzenleyeceğinin de sözünü verdi.

Sanatçılar, toplantının sonunda Başkan Adayı Ruhi Yılmaz’a başarılar dilerken, kendilerine verdiği değerden dolayı da ayrıca teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 3954 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT