Şampiyonluk yemeğinde buluştular

Şampiyonluk yemeğinde buluştular
Bahçeköy Spor, hem 2. Amatör, hem de 1. Amatör Lig’de şampiyon olarak tamamladığı 2011 yılındaki anlamlı başarısını, şampiyonluk yemeği ile kutladı.

Bahçeköy Spor’lu futbolcuların yanı sıra teknik kadro ve yönetim kurulu üyelerinin de tam kadro katıldığı gecenin şeref misafiri Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç oldu. Rumeli Kavağı'nda gerçekleştirilen şampiyonluk yemeğinde Şükrü Genç, Bahçeköy Spor’un başarısını en başından bu yana yakından takip ettiğini ve bir yıl içersinde kazanılan başarıların çok anlamlı ve övgüye değer olduğunu dile getirdi. Şükrü Genç, spora gönül vermiş bir Sarıyerli olarak, Bahçeköy Spor’un başarısından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Yemekte, söz alan Bahçeköy Spor Kulübü Başkanı Serdar Taşkınsoy, “Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç, şampiyonluk yemeğine katılarak bir kez daha yanımızda olduğunu gösterdi. Bizlere her zaman destek veren ve ilgisini eksik etmeyen Belediye başkanımız Sn. Şükrü Genç’e başarılarımızın devamının geleceğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim” dedi. Serdar Taşkınsoy, yemek sırasında Şükrü Genç’e Bahçeköy forması hediye etti.

Bu haber toplam 2954 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT