Sağlık Müdürlüğü çalışanları Tıp Bayramı'nı kutladı

Sağlık Müdürlüğü çalışanları Tıp Bayramı'nı kutladı
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İlçe Sağlık Müdürü Dr. Asuman Kerem Şıralı, kamu kurumlarının yöneticilerine kahvaltı verdi.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Sarıyer İlçe Sağlık Müdürü Dr. Asuman Kerem Şıralı, müdürlük bünyesinde çalışanlara Sarıyer Kaymakamlığı’nda kahvaltı verdi. 


Kahvaltıya Kaymakam Ömer Karaman, eşi Zeynep Karaman ile birlikte katılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, Tapu Müdürü Garip Çölme, Yazıişleri Müdürü Birsen Tosun, Halk Eğitim Müdürü İsmail Çelik, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği Başkanı ve Grand Tarabya Oteli sahibi İzzet Bayraktar, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Meral Yalçınkaya, Mal Müdürü, Toplum Sağlığı Müdürü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Sağlık Müdürlüğü personeli katıldı. 
 
tipic1.jpg
 
Kaymakamlık konferans salonundaki kahvaltıda 14 Mart Tıp Bayramı’nın niteliğinden söz eden İlçe Sağlık Müdürü Dr. Asuman Kerem Şıralı, her yıl bu gün kutlanan Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarının birbirleriyle kaynaşıp, toplumla daha iyi iletişim kurabilmek adına çeşitli etkinlikler düzenlediğini ifade etti. 

Kaymakam Ömer Karaman ise Dr. Şıralı ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayıp, Kaymakamlık tarafından Sarıyer’de gerçekleştirilen hizmetler konusunda bilgilendirme yaptı.

Öte yandan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, MHP Başkan Adayı Ahmet Özyürek, STK başkan ve temsilcileri ile bazı okul müdürleri ve öğrenciler de Sarıyer’deki hastane ve sağlık merkezlerini ziyaret edip, buralarda görev yapan doktor, hemşire ve yardımcı sağlık personelinin bayramını kutladılar.

Bu haber toplam 9469 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT