Saadet'ten Afrika'ya su kuyusu

Saadet'ten Afrika'ya su kuyusu
Saadet Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı Afrika’da su kuyusu açtırmak için topladığı 6200 TL ve 100 Euro’yu Can Suyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne teslim etti.

Afrika’daki açlık sorunu geçtiğimiz Ramazan ayında ülkemizin gündemine gelmiş özellikle Somali için yoğun yardım kampanyaları düzenlenmişti. Saadet Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı da Afrika’da su kuyusu açtırma kararı almış bunu Sarıyer kamuoyu ile paylaşmıştı.

Mahalli idarelerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Mitat Or’un koordinesinde yapılan yardım çalışması tamamlanarak İlçe Başkanı M.Gazi Kılıç tarafından Can Suyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul Koordinatörü Veysel Bahtiyaroğlu’na teslim edildi.



İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç konuşmasında ;  “Öncelikle böyle hayırlı bir çalışmayı tamamladığımız için Rabbimize şükr ediyor ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayında Türkiye gündemine giren Afrikalı mazlum insanlar Teşkilat olarak bizim gündemimizden hiç düşmezler ve biz her zaman onların dertlerini hisseder ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız. Teşkilat olarak birkaç koli erzak veya nakdi yardım göndermekten ziyade kalıcı bir hizmet yapalım diye düşündük ve Su Kuyusu açtırmaya karar verdik. Çalışmayı tamamladığımız için mutluyuz Su kuyusuna “Sarıyer Saadet Partisi Necmeddin Erbakan Hayratı” isminin verilmesini kararlaştırdık; Muhterem liderimiz Prof. Dr. Necmeddin Erbakan İslam dünyası ve ülkemize büyük hizmetleri dokunmuş bir şahsiyettir ve Erbakan ismi dünya Müslümanları için bir sembol olmuştur Bizden sonraki kuşakların unutmaması için bu ismi verdik. Can Suyu yardımlaşma ve dayanışma derneği İstanbul koordinatörü Veysel Bahtiyaroğlu’na yapmış oldukları bu hayırlı çalışmalar için teşekkür ediyoruz” dedi.
Can Suyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul Koordinatörü Veysel Bahtiyaroğlu da konuşmasında Saadet Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı’na yapmış oldukları bu anlamlı çalışma için kendilerine teşekkür etti.

Bu haber toplam 5531 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT