Saadet Sarıyer’de istifa yok

Saadet Sarıyer’de istifa yok
Saadet Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı göreve devam kararı aldı.

Eski Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un ayrılışının ardından ülke genelinde teşkilatlardan gelen istifa haberleriyle gözler Saadet Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı’na çevrildi.

Saadet Partisi ilçe binasında toplanan partililer ise istifa etmeyeceklerini açıkladı. Sarıyer İlçe Başkanı Gazi Kılıç yaptığı basın açıklamasında; “Prof. Dr. Necmeddin ERBAKAN ile birlikte yaşanabilir Türkiye, yeniden Büyük Türkiye, yeni bir dünya ideallerimizi gerçekleştirene kadar yolumuza devam edeceğiz.“ dedi.

Milli Görüş’ün tek partisi olan Saadet Partisi’nde çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Kılıç, “Milli Görüş siyasetini ülkemizin ve dünyanın gündemine getiren kişi Sayın Prof. Dr. Necmeddin ERBAKAN olmuştur. Yılmadan ve yorulmadan çalışmalarını sürdürmüş, inançlı insanların yönetimlere talip olmasını sağlamış kimilerinin bakan, belediye başkanı, meclis üyesi, genel müdür olmalarını sağlamıştır. Gelinen bu noktada  Prof. Dr. Necmeddin ERBAKAN hocamızın desteğiyle yönetime gelen  eski Genel Başkanımız ve arkadaşları liderimize karşı anlamadığımız ve bir anlam veremediğimiz işler yapmışlardır. Neticede kendi ifadeleriyle üslup, siyasi söylem ve yönetim farklılıkları olduğunu ifade ederek partimizden ayrılmışlardır. Kendilerine yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ediyor ve yollarının açık olmasını diliyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 1305 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT