Saadet Partisi'nden kandil mesajı

Saadet Partisi'nden kandil mesajı
Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç, "Mevlid Kandili" nedeniyle yerel basını ziyaret etti.

Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç, ilçe yöneticileriyle birlikte Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum günü olan "Mevlid Kandili" dolayısıyla yerel basını ziyaret ederek kandillerini kutladı. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.)‘in dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandil’inin insanlık için bir kurtuluş olduğunu belirten Başkan Kılıç, dünyadaki tüm liderlerin yönetim anlayışlarında Hz Muhammed’i örnek alması gerektiğini söyledi.

Kılıç, Sarıyerlilerin Mevlit Kandili’ni de kutladığı mesajında ise şunları söyledi: "3 Şubat Cuma günü sevgili peygamber efendimizin doğum günü olarak kutladığımız Mevlid Kandili bu vesileyle tüm Sarıyer halkımızın kandilini tebrik ediyorum.

Peygamber efendimiz sadece kandillerde veya camilerde hatırlanacak bir kişi değildir. Peygamber efendimiz yaşantısıyla insanlığa örnek bir insan olarak gönderilmiştir. Ömrü boyunca hiçbir zaman yalan söylememiş ve inandığı doğrulardan, her türlü baskı ve ambargoya rağmen asla taviz vermemiştir. O insanların sadece ahiret saadetini değil aynı zamanda Dünya saadetleri için de gerekli olan her şeyi anlatmış ve kendi hayatında yaşayarak göstermiştir. O iyi bir aile reisi, Örnek bir baba, Adil bir devlet başkanı, şefkatli bir dede, stratejik bir komutan ve aynı zamanda mütevazı bir kul idi.23 yıllık peygamberlik hayatında insanların;

1-İnanç hakkı,
2-Nefsin muhafazası,
3-Neslin muhafazası,
4-Malın Muhafazası
5-Aklın muhafazası gibi temel insan hakları için mücadele etmiştir. Hz. Muhammed (sav) tüm insanlar için yaşamın her safhasında örnek alınması gereken bir insandır. Bu vesile ile peygamberce bir hayat yaşamak ümidiyle tüm Sarıyerli kardeşlerimin Mevlid gecelerini tebrik ediyor, Sarıyer’imize milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum"

Bu haber toplam 1519 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum